DasDas'da bu hafta

DasDas'da bu hafta

İstanbul'un önemli etkinlik alanlarından DasDas, şubat ayına tiyatro, müzik ve eğlence dolu bir haftayla veda ediyor. Önümüzdeki haftanın programına birlikte bakıyoruz...

İki yeni oyunun prömiyeriyle birlikte kapalı gişe ve konuk oyunlara ev sahipliği yapan DasDas, şubat ayının son haftasında izleyicilerine yine tiyatro dolu bir program sunuyor. Müzik ve eğlence de ihmal edilmiş değil.

DasDas'da önümüzdeki haftanın programı şöyle: 

24 ŞUBAT

DasDas'da bu hafta - Resim : 1

14 Şubat'ta prömiyerini yapan Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet, 24 Şubat'ta yeniden DasDas Atölye'de. Murat Gülsoy'un aynı adlı romanından Ceren Boz ve Nagihan Gürkan'ın uyarladığı oyun, kendini bilmek ve bulmak arasındaki bir kayboluş öyküsü anlatıyor.  

25 ŞUBAT

Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisiyle bir kez daha izleyici karşısında. 

25 ŞUBAT

DasDas'da bu hafta - Resim : 2

Selen Uçer, Güle Güle Diva! ile sahnede. Başarılı oyuncu, hastanede sırasını bekleyen bir kadın üzerinden geri dönüşün, unutuşun, kaçıp gitmenin ve başka kadınların hüzünlü, komik öyküsünü sahneye taşıyor. Güle Güle Diva!'nın yönetmeni Firuze Engin.  

26 ŞUBAT

DasDas'da bu hafta - Resim : 3

DasDas, B Planı'nın Ebru Nihan Celkan'ın imzasını taşıyan Benimle Gelir Misin? adlı oyununu misafir ediyor. Sami Berat Marçalı'nın yönettiği oyunda tiyatronun iki önemli kadın oyuncusu Başak Kıvılcım Ertanoğlu ve Elif Ürse rol alıyor. Seyirciler, Benimle Gelir Misin?'de, Umut ve Janina'nın mücadele dolu aşklarına tanık olacak.

26-27 ŞUBAT

DasDas'da bu hafta - Resim : 4

DasDas'ın ilk müzikli oyunu Ben Varım, iki gün peş peşe sahnelenecek. Alper Baytekin, Didem Balçın, Ecmel İs, Erdem Akakçe, Hülya Gülşen, Iraz Yöntem, Tuğrul Tülek ve Yeliz Kuvancı'nın kadrosunda yer aldığı, Peter Lund'un kaleminden çıkan oyun, umuda benzeyen ama hep umutsuzlukla biten mucize beklentisinden nasıl kurtulacağımıza ve ne zaman, ne olduğunda "Ben yokum," dememiz gerektiğine dikkat çekiyor.  

27 ŞUBAT

DasDas'da bu hafta - Resim : 5

Aziz Nesin'in kaleme aldığı, DasDas ve Tiyatro Ram ortak yapımı Bişey Yap Met'te Ozan Uygun, Mahperi Mertoğlu, Ömür Kayakırılmaz, Elif Gizem Aykul, Zeliha Gürsoy, Tiraje Başaran ve Yavuzhan Doğan rol alıyor. Burak Yerlikaya'nın yönettiği oyun, insanların aslında kendi karanlıklarından değil, bilgisizliklerinden kaynaklanan korkularıyla yüzleşmelerini anlatıyor. 

28 ŞUBAT

Cuma akşamının yıldızlarından biri Kaan Sekban. Beyaz yakalı hayatına veda ettikten sonra kendini sahnede bulan Sekban, Kaan Sekban Saçmalar adlı gösterisiyle plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kadar pek çok konuda kendi deyimiyle "saçmalıyor." 

28 ŞUBAT

DasDas'da bu hafta - Resim : 6

Çok Satanlar, cuma akşamı için diğer seçenek. Tek perdelik komedide internette yayınladığı müstehcen anılarıyla şöhreti yakalayan Ethan ile edebi yeteneğine rağmen tanınmayan Olivia'nın tesadüfen karşılaşmaları sonucu yaşadıkları anlatılıyor. Oyunda Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası rol alıyor. 

29 ŞUBAT

Cumartesi günü Astro Ay'a Tırmanıyor adlı çocuk oyunuyla açılıyor. Sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap eden oyun, iki kez perde diyecek. 

29 ŞUBAT 

DasDas'da bu hafta - Resim : 7

Son albümü Akustik Travma yayınlandıktan sonra Boş Gemiler ve Ölsem Yeridir isimli single'larını çıkaran Yüzyüzeyken Konuşuruz, saat 22.00'de DasDas'da sahne alıyor. 

01 MART

Ayın ilk, haftanınsa son gününde yine bir çocuk oyunuyla açılıyor perde. Uyku Nereye Kaçar?, saat 13.00'de minik tiyatroseverlerin karşısında. 

01 MART

DasDas'da bu hafta - Resim : 8

Hafta, Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan 'ı buluşturan Evlat oyunuyla kapanıyor. 

DasDas DasDas Sahne DasDas'da bu hafta