Daniel Dae Kim'in koronavirüs testi de pozitif: "Virüsü New Amsterdam setinde kaptım"

koronavirüs
Daniel Dae Kim'in koronavirüs testi de pozitif: "Virüsü New Amsterdam setinde kaptım"

Lost, Hawaii Five-O ve Good Doctor dizileriyle tanınan Daniel Dae Kim de koronavirüse yakalandığını açıkladı. Aktör, virüsü konuk oyuncu olarak rol aldığı New Amsterdam dizisinin setinde kapmış...

Ünlüler dünyasından bir isim daha koronavirüse yakalandı.

Tüm zamanların en popüler dizilerinden Lost ile çıkış yapan, devamında pek çok dizi ve filmde oynayan Daniel Dae Kim, haberi Instagram hesabından paylaştı. 

Kim, son birkaç haftadır konuk oyuncu olarak New York'taki New Amsterdam dizisinin setindeydi, virüsün de kendisine oradan bulaştığını belirtti.

"İşe bakın ki yaşanan bir grip salgınına müdahale etmek üzere işe alınan bir doktoru canlandırıyordum," diyen aktör, setin paydos edilmesiyle evine; Hawaii'ye gittiğini, belirtileri de uçak yolculuğu sırasında hissetmeye başladığını söyledi.

Hemen doktora başvuran kim, şikâyetlerinin artması üzerine test yaptırdığını ve kendini eve kapattığını vurguladı. Evde, ayrı bir odada tecrit altında yaşayan oyuncu, ailesine yapılan testlerinse negatif çıktığını belirtti. 

Daniel Dae Kim, sette temas halinde olduğu arkadaşlarından ve virüsü bulaştırmış olabileceği insanlardan özür diledi, özellikle gençlere seslenerek herkesten tehdidi ciddiye almasını istedi...

koronavirüs New Amsterdam