Cumartesi Gecesi Ateşi, İstanbul'u saracak!

Cumartesi Gecesi Ateşi, İstanbul'u saracak!

John Travolta'ya şöhretin kapılarını açan 1977 tarihli Saturday Night Fever (Cumartesi Gecesi Ateşi) filminden aynı adla uyarlanan müzikal, yeni yılda İstanbullu izleyiciyle buluşacak. Müzikalin ilk temsili, 28 Nisan'da Zorlu PSM'de...

Cumartesi Gecesi Ateşi, nisan sonu ve mayıs ayı başında İstanbul'u yakmaya geliyor!

John Travolta'ya şöhret kapılarını açan, günümüzde de en çok satan film müzikleriyle anılan 1977 tarihli ikonik film Saturday Night Fever'dan uyarlanan müzikal, 28 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında sekiz performansla Zorlu PSM'de olacak. 

Cumartesi Gecesi Ateşi, İstanbul'u saracak! - Resim : 1

Bee Gees grubunun pop müzik tarihine geçmiş şarkılarının eşlik ettiği kült filmler arasında yer alan Saturday Night Fever'ın sahneye büyülü bir yansıması olan müzikal, 70'lerin sonları ve 80'lerin ilk dönemini kasıp kavuran disko müzik ve danslarından oluşan renkli bir gösteri vaadi barındırıyor bünyesinde. 

Cumartesi Gecesi Ateşi, İstanbul'u saracak! - Resim : 2

Saturday Night Fever müzikali, Brooklyn/New York'taki hayatın sert gerçeklerinden kaçan ve dans başarısı için pervasız ama heyecan verici bir yola çıkan Tony Manero'nun (filmde Travolta tarafından canlandırılmıştı) öyküsünü anlatıyor.

Bee Gees'in Stayin' Alive ve How Deep Is Your Love gibi efsane şarkıları da öyküye eşlik ediyor. 

Cumartesi Gecesi Ateşi, İstanbul'u saracak! - Resim : 3

Saturday Night Fever müzikalinin biletleri yakında satışa çıkacak...

Cumartesi Gecesi Ateşi, İstanbul'u saracak! - Resim : 4

John Travolta Zorlu PSM