Cuba Gooding Jr., 2013'te bir otel odasında adı gizli tutulan bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor

Cuba Gooding Jr., 2013'te bir otel odasında adı gizli tutulan bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor

Cinsel tacizle suçlanan Oscar'lı oyuncu Cuba Gooding Jr. hakkında şimdi de tecavüz suçlamasıyla yeni bir iddianame düzenlendi. Aktör, taciz iddialarıyla birlikte tecavüz suçlamasını da reddediyor...

Hakkında 2019'da açılan, koronavirüs salgını yüzünden ertelenen yeni duruşması geçen hafta yapılan bir cinsel taciz davası zaten vardı.

Oscar'lı oyuncu Cuba Gooding Jr. bu kez daha ağır bir suçlamayla karşı karşıya.

Aktör hakkında 2013'te New York'da kaldığı otele davet ettiği bir kadına odasında iki kez tecavüz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Cuba Gooding Jr., 2013'te bir otel odasında adı gizli tutulan bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor - Resim : 2

İddianameye göre olay şöyle gelişti: Cuba Gooding Jr., Manhattan'da bir barda tanıştığı kimliği gizli tutulan bir kadınla onun arkadaşını içkiye Soho'da kaldığı Mercer Oteli'nde devam etmeleri için davet etti. Ardından odasına çıkıp üzerini değiştireceğini söyledi, ismi açıklanmayan kadını da çağırdı. Önünde soyunduğu kadın odayı terk etmeye çalışınca da onu engelledi. Tamamen çıplak olan aktör, kadını yatağa itip karşı koymasına ve sürekli dur demesine aldırmayarak ona hem vajinal hem de anal yoldan tecavüz etti.

Suçlamayı yapan kadın, 52 yaşındaki oyuncunun jürili bir mahkemede yargılanmasını talep ediyor. 

Gooding Jr.'ın avukatı, iddialar hakkında "Tamamen gerçekdışı," açıklamasını yaptı. 

Cuba Gooding Jr., 2013'te bir otel odasında adı gizli tutulan bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor - Resim : 3

Jerry Maguire filmindeki rolüyle 1997'de En İyi Yardımcı Oyuncu Ödülü'nü alan Cuba Gooding Jr., hem önceki cinsel taciz suçlamalarını hem de tecavüz iddiasını reddediyor... 

Cuba Gooding Jr. cinsel taciz tecavüz