"Çocuk", bu akşam yayınlanacak 18. bölümüyle final yapıyor

Başrollerini Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş Toplusoy'un paylaştığı Çocuk, bu akşam yayınlanacak 18. bölümüyle veda ediyor. Finalde izleyiciyi ne bekliyor, birlikte bakalım...

Senaryosunu Nalan Merter Savaş'la Serap Gazel'in kaleme aldığı, Serkan Birinci'nin yönettiği 1441 Productions imzalı Çocuk, bu akşam son kez izleyici karşısında: 

Final bölümünün konusu şöyle: 

Efe'nin velayetinin Akça'ya geçmesi, hem Hasan'ın evinde hem de köşkte hayatı derinden etkiler. Bir tarafta Ali Kemal, Efe'siz bir hayata alışmakta zorlanırken diğer tarafta Efe, anne babasının yanında Ali Kemal için gözyaşı dökmektedir.

Hasan, meselenin çocuğu almaktan ibaret olmadığını böylece anlar ve bu ona çok ağır gelir. Neyse ki Ali Kemal bu zorlu süreçte Hasan'a destek olmaya niyetlidir. Kardeşlerin arasındaki buzlar erirken Akça'ya göre sorun, Ali Kemal'in hâlâ çevrelerinde fazla dolanmasıdır.  

"Çocuk", bu akşam yayınlanacak 18. bölümüyle final yapıyor - Resim : 1

Hasan'ın baba yadigarı diye sevip saydığı Tevfik, Rıza'nın memlekete döndüğünü öğrenince hâlâ akıbetinden emin olmadığı Ali hakkında onunla konuşmak ister ve bilmeden taşları yerinden oynatır. Bu hamle, domino etkisi yaratarak Hasan'la Rıza'yı büyük hesaplaşmaya kadar taşır.  

"Çocuk", bu akşam yayınlanacak 18. bölümüyle final yapıyor - Resim : 2

Finale yaklaşırken Hasan, kendini hayatının dönüm noktasında bulur. Yıllar önce yaptığı gibi öfkesine teslim olup ömrünün en güzel yıllarını hapiste mi geçirecek, yoksa geçmişten dersler çıkarıp onu evde bekleyen oğluna ve sevdiği kadına mı dönecektir?  

Finalde bu sorulara yanıt bulacağız...

"Çocuk", bu akşam yayınlanacak 18. bölümüyle final yapıyor - Resim : 3

Kadroyu son kez sayalım: Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün, Okday Korunan, Selda Aktuna, Aylin Aras, Mehmet Emin Güney ve Turgay Kantürk. 

Çocuk, bu akşam son kez Star TV'de...

Nazan Kesal İsmail Hacıoğlu Serhat Teoman Merve Çağıran Ceyda Ateş Toplusoy çocuk Çocuk dizisi