Christopher Nolan, Anne Hathaway'i yalanladı: "Sette sandalyeye yasak yok"

Christopher Nolan, Anne Hathaway'i yalanladı: "Sette sandalyeye yasak yok"

Christopher Nolan, çalışmayan insan görmek istemediği için setlerine sandalye sokmadığı iddiasını yalanladı. Sözcüsünün açıklamasına göre usta yönetmen, sette sadece sigara içilmesine ve cep telefonu kullanılmasına itiraz ediyor...

Son filmi Tenet'in vizyon tarihi, koronavirüs salgını yüzünden ikinci kez ötelenen Christopher Nolan, sık sık gündeme geliyor bugünlerde. 

Tabii ki Tenet sayesinde.

Ama bu kez usta yönetmenin bahsi, Anne Hathaway ile Hugh Jackman arasındaki sohbette geçti, Nolan bir kez daha bu defa farklı bir biçimde konuşuldu.

Nolan'ın yönettiği The Dark Knight Rises ve Interstellar filmlerinde rol alan Anne Hathaway, sohbet sırasında yönetmenin sette sandalye bulundurulmasına izin vermediğini, buna gerekçe olarak da "Sandalye olursa, insanlar oturur ve çalışmaz," görüşünü dile getirdiğini iddia etti.

Bu açıklama, iş disiplinin yüksek olduğu bilinen, sette tam aklındakini görmek isteyen Nolan hakkında yeni bir tartışma başlatıyordu ki yönetmen, sözcüsü aracılığıyla aktrisin iddiasının gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

Sözcü, "Kayıtlara geçsin; Christopher Nolan'nın sette yasakladığı iki şey var: Biri cep telefonu kullanımı ki bundan pek başarılı değil, diğeriyse sigara içilmesi. Sigara yasağı konusunda bir hayli başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Anne'in bahsettiği, yönetmen sandalyesi. Onun setlerinde bu sandalye hariç isteyen, dilediği sandalyeye oturabilir," açıklamasını yaptı. 

Christopher Nolan, Anne Hathaway'i yalanladı: "Sette sandalyeye yasak yok" - Resim : 1

Christopher Nolan, Tenet'ın setinde...

Christopher Nolan'ın 2017 tarihli Dunkirk'ün ardından çektiği yeni filmi Tenet, yine bir erteleme olmazsa 12 Ağustos'ta sinemalara gelecek.

John David Washington'la Robert Pattinson'ın başrollerde olduğu drama, uluslararası bir casusluk hikâyesine odaklanıyor. Nolan'ın daha önceki filmlerinde kullandığı zaman kayması teması da filmin temelinde yer alıyor...

Christopher Nolan Anne Hathaway