Charlize Theron: "The Italian Job filminde cinsiyet ayrımcılığına uğradım"

Charlize Theron: "The Italian Job filminde cinsiyet ayrımcılığına uğradım"

The Old Guard'la gündemde olan Charlize Theron, bundan 17 yıl önce rol aldığı The Italian Job (İtalyan İşi) filminde cinsiyet ayrımcılığına uğradığını savundu. Aktris, erkek oyunculardan çok daha fazla sürücülük eğitimi almaya zorlanmış...

Çevrimiçi düzenlenen Comic-Con Fuarı'nda bir panele katılan Charlize Theron, 2003 tarihli soygun filmi The Italian Job'a (İtalyan İşi) dair çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Aksiyonun büyük oranda otomobiller üzerinde, hızlı kovalamaca sahneleriyle seyrettiği filme başlamadan yapımcıların kendisinden rol aldığı erkek oyunculardan daha fazla sürücülük eğitimi almasını istediğini söyledi Oscar'lı oyuncu. 

Aksiyon filmlerinde kadınların farklı muameleye tabi tutulduğunu gördüğünde kendini aşağılanmış hissettiğini belirten Theron, "Bir grup adamın yanında tek kadındım ve prodüksiyon öncesi programı aldığımız zamanı çok net hatırlıyorum. Benim için o adamların herhangi birinden 6 hafta daha uzun araba eğitimi planlamışlardı. Bu hakikaten çok aşağılayıcıydı. Fakat bu beni gaza getirdi. Dikkatimi onların hepsine nal toplatmaya verdim," dedi. 

Charlize Theron: "The Italian Job filminde cinsiyet ayrımcılığına uğradım" - Resim : 1

Aktris, Mark Wahlberg'ün özellikle ağır bir eğitim sırasında otomobili kenara çekerek kustuğunu da iddia etti.

Charlize Theron, İtalyan İşi'nde Edward Norton, Jason Statham, Mark Wahlberg ve Donald Sutherland'le başrolleri paylaşmıştı... 

Charlize Theron: "The Italian Job filminde cinsiyet ayrımcılığına uğradım" - Resim : 2

 

Charlize Theron