ÇEV Sanat'tan AKM'de dev konser

Kültür Sanat haberleri
ÇEV Sanat'tan AKM'de dev konser

ÇEV Sanat, 23 Mayıs’ta AKM’de uluslararası başarılara sahip ve dünya sahnelerinde ülkemizi temsil eden genç müzisyenlerin sahne alacağı dev bir konser gerçekleştiriyor.

ÇEV Sanat’ın yurt dışında Türkiye'yi başarıyla temsil eden genç müzisyenlerinin performanslarını sergileyeceği 23 Mayıs akşamı AKM’de gerçekleşecek konserde Haldun Dormen onur konuğu olarak açılış konuşmasını yapacak. Projenin daimi gönüllüsü değerli sanatçı Halit Ergenç de gecede yer alarak genç müzisyenlere destek verecek.

Dünyanın yeni nesilde en önemli 30 genç klasik müzisyeninden biri olarak gösterilen Türk çello sanatçısı Jamal Aliyev’in solist olarak sahne alacağı konserde Aliyev Türk enstrümanları ve çello ile doğu ve batı kültürlerini buluşturduğu yeni albümü ‘Illusion’ un ilk seslendirişini gerçekleştirecek.

ÇEV Sanat'tan AKM'de dev konser - Resim : 1

ÇEV Sanat Başkanı Berrin Yoleri’nin organize ettiği ve ünlü orkestra şefi İbrahim Yazıcı’nın yöneteceği konserde ÇEV Sanat’ın genç müzisyenlerinden kemanda Deniz Erten İspir, Ezgi Su Apaydın, Deniz Şensoy, Doğa Altınok, Duru Önhon ve Defne Güngör perküsyonda Elman Mecid, piyanoda Damla Ece Karataş ve Fikret Uçar, violada ise İklim Özenli ‘Olten Flarmoni Orkestrası’ eşliğinde performanslarını sergileyecekler.

23 Mayıs Pazartesi akşamı AKM’de yapılacak ÇEV Sanat Konserinin biletleri satışa çıktı.

 

Kaynak: Haber Global TV

kültür sanat haberleri