Cazseverler, 17-27 Ekim'de Akbank Caz Festivali'nde buluşuyor

29. Akbank Caz Festivali, 17-27 Ekim tarihlerinde cazseverlerle buluşuyor. 130'u aşkın yerli ve yabancı müzisyen ve grubun sahne alacağı festival, 36 ayrı mekânda gerçekleştirilecek.

29. Akbank Caz Festivali'nde bu yıl caz müziğinin önemli temsilcilerinden Art Ensemble of Chicago, Charles Lloyd Sky Trio feat., Gerald Clayton ve Marvin Sewell, The James Carter Organ Trio, Jakob Bro Trio, Louis Sclavis Quartet, Sarah McCoy, Alfa Mist, Bugge Wesseltoft & Erkan Oğur & Friends, Yonathan Avishai Trio, Mats Eilertsen Trio, KOKOROKO, Maisha, NES, Vaudou Game gibi farklı ülkelerden birçok sanatçının yanı sıra Türkiye'den Kerem Görsev Trio, Zuhal Olcay feat. Güvenç Dağüstün, İmer Demirer, Ali Perret, Aydın Esen ve Can Kozlu, Bora Uzer Group, Bebop Project, B'r Şeyler Eks'k, Standards & Selen Beytekin, Serhan Erkol Kerem Türkaydın gibi isimler sahne alacak.  

Cazseverler, 17-27 Ekim'de Akbank Caz Festivali'nde buluşuyor - Resim : 1Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif işbirliğiyle gerçekleştirilen festival, 11 gün boyunca Ustalara Saygı, Avrupa'dan Caz, Cazda İngiliz Çıkartması, Civardakiler, Festivale Özel, Caz ve Ötesi, Caz Odada ve Caz Saati'nden oluşan sekiz ana temanın yanında, Liselerde Caz, Kampüste Caz, ve Atölyeler ile toplam 11 kategoride cazseverlerin karşısında olacak. 

Cazseverler, 17-27 Ekim'de Akbank Caz Festivali'nde buluşuyor - Resim : 2Akbank Caz Festivali'nde 36 ayrı mekânda 130'u aşkın müzisyen ve grubun sahne alacağı 35 konser, 3 söyleşi, 25 atölye etkinliği düzenlenecek. 

Cazseverler, 17-27 Ekim'de Akbank Caz Festivali'nde buluşuyor - Resim : 3Akbank Sanat, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Zorlu PSM, Babylon, Caddebostan Kültür Merkezi, Moda Sahnesi, Nardis Jazz Club, Summart Sanat Merkezi, The Badau, Bova, Tamirane Akasya, Avusturya Başkonsolosluğu, Soho House, Zuhal Concept, Sofa Hotel Autograph Collection ve Feriye, bu mekânlardan bazıları...

caz müzik Akbank Akbank Caz Festivali