Caz yatağında müzik yolculuğu: MadenÖktemErsönmez, perşembe akşamı Salon İKSV'de

Caz yatağında müzik yolculuğu: MadenÖktemErsönmez, perşembe akşamı Salon İKSV'de

Müziklerini caz yatağında marine edilmiş rock, drum'n'bass, punk, noise, elektronik ve ambient olarak tanımlayan Sarp Maden, Alp Ersönmez ve Volkan Öktem'den kurulu MadenÖktemErsönmez, perşembe akşamı Salon İKSV'de. Konserin başlama saati 21.30...

Sarp Maden, Alp Ersönmez ve Volkan Öktem'in modern caz üçlüsü MadenÖktemErsönmez, Salon İKSV'de müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

İlk solo albümü Bence'yi 2008 yılında çıkaran gitarist Sarp Maden'in Ali Perret, Yahya Dai, Erkan Oğur ve Ercüment Ateş'ten oluşan Acid Trippin', Genco Ari'li Quartet Muartet ve Çağlayan Yıldız'lı Trio Mrio gibi beraberlikleri var.

İlhan Erşahin'in İstanbul Sessions'ının üyesi Alp Ersönmez, önemli bir caz müzisyeni olmanın yanında Tarkan'ın basçısı, Erik Truffaz'dan Wax Poetic'e, Thievery Corporation'ın Karina Zeviani'sından Clark Gayton'a dünya yıldızlarıyla stüdyoya girmiş bir isim.

Müzik hayatına 11 yaşında davul çalarak başlayan Volkan Öktem ise, Sezen Aksu'dan Nilüfer'e 100'ün üzerinde albüme imza atmış, Sertab Erener ve Tarkan'la turlamış, bir yandan Laço Tayfa'yı kurup festival festival dolaşmış çok yönlü bir sanatçı.

Müziklerini caz yatağında marine edilmiş rock, drum'n'bass, punk, noise, elektronik ve ambient olarak tanımlayan MadenÖktemErsönmez, perşembe akşamı Salon İKSV'de sahne alıyor. Konserin başlama saati 21.30, belirtelim... 

Sarp Maden