Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte Yeşilçam'ın konusu

Dizi Haberleri
Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte Yeşilçam'ın konusu

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un BluTV'de yayınlanacak olan yeni dizisi Yeşilçam'ın yayın tarihi belli oldu. Peki, Yeşilçam dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne?

Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk fragmanı yayınlanan Yeşilçam dizisi, 22 Nisan'da BluTV'de yayınlanacak. 

Sinemaya tutkuyla bağlı bir yapımcının küllerinden doğma hikayesini konu alan dizinin senaryosunu başarılı yazarlar Levent Cantek ve Volkan Sümbül kaleme alırken usta yönetmen Çağan Irmak dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor.

YEŞİLÇAM DİZİSİ FRAGMANI 

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN KONUSU 

Yeşilçam dizisinde, 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılacak. Dizinin tam adı ise 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olacak. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte Yeşilçam'ın konusu - Resim : 1

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Merakla beklenen dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alırken, ünlü oyuncuya Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

Çağatay Ulusoy Yeşilçam dizisi bluTV'nin Yeşilçam dizisi ne zaman yayınlanacak Yeşilçam dizisi haberleri yeşilçam dizisinin konusu ne yeşilçam dizisinin oyuncuları kim dizi haberleri yeşilçam dizisi fragmanı BluTV dizileri