Bursalı genç yetenekler Dünya Latin Dans Şampiyonası'na damgalarını vurdu

Bursa
Bursalı genç yetenekler Dünya Latin Dans Şampiyonası'na damgalarını vurdu

Bursa Nüans Dans Spor Kulübü, 6-8 Kasım 2023 tarihleri arasında Makedonya Üsküp'te düzenlenen IDO Dünya Latin Dans Şampiyonasında gösterdikleri olağanüstü performansla uluslararası dans camiasında takdir topladı.

Kulüp, 2 solo ve 2 partnerli kategoride olmak üzere toplamda 4 kategoride yarışarak, genç yetenekleriyle dünya dans sahnesinde unutulmaz bir iz bıraktı.

Yarışmacılar ve Dereceleri:

Solo Çocuklar Kategorisi:

Beren Aydın, Solo Çocuklar Kategorisi’nde sergilediği koreografisiyle 10 ülkeden katılım sağlayan 64 dansçı arasından Dünya 2.si oldu.

Duo Junior 1 Kategorisi:

Ali Efe Aydın ve Beren Aydın, Duo Junior 1 Kategorisi’ nde 2. lik elde ederek, geleceğin dansçıları arasında şimdiden kendilerine sağlam bir yer edindiler.

Bursalı genç yetenekler Dünya Latin Dans Şampiyonası'na damgalarını vurdu - Resim : 1

Couple Junior Kategorisi:

Ali Efe Aydın ve Beren Aydın, çift olarak yarıştıkları partnerliklerindeki uyumlarıyla ve yetenekleriyle Couple Junior Kategorisi’ nde sergiledikleri muazzam performansla 2. lik derecesi kazandılar.

Junior 1 solo erkek kategorisi:

Ali Efe Aydın, Junior 1 solo erkek Kategorisi’nde sergilediği koreografisiyle Dünya 1.si oldu.

Bursa Nüans Dans Spor Kulübü Antrenörü Erdik Şadıllıoğlu; “ Yarışmaya katılan sporcularımız, genç yeteneklere ilham kaynağı olacak şekilde dansa olan tutkularını ve yeteneklerini sergilediler. Bursa Nüans Dans Spor Kulübü olarak, genç yeteneklerimizle gurur duyuyoruz” şeklinde görüşlerini belirtti.

Kaynak: Bülten