Burak Deniz, "Yarım Kalan Aşklar" hakkında konuştu: "Mutlaka izleyin ve görün"

Burak Deniz, "Yarım Kalan Aşklar" hakkında konuştu: "Mutlaka izleyin ve görün"

Yarım Kalan Aşklar'la seyirciyle buluşacak Burak Deniz, projeyi ilk duyduğu andan beri işin kendine gelmesini istemiş. Süreci ve sonrasını Türkiye'nin ilk ve tek dizi kültürü dergisi Episode'a anlatan oyuncu, "Mutlaka izleyen ve görün," diyor...

Burak Deniz, başrolünü Dilan Çiçek Deniz'le paylaştığı, kadrosu ve sıradışı konusuyla dikkat çeken Yarım Kalan Aşklar'la yakında seyirci karşısında olacak.

Episode Dergi Yayın Yönetmeni Özlem Özdemir'in sorularını yanıtlayan genç oyuncu, sete girerken koronavirüs salgını yüzünden endişelenmemeye çalıştığını söylüyor. 

Burak Deniz, "Yarım Kalan Aşklar" hakkında konuştu: "Mutlaka izleyin ve görün" - Resim : 1

"Paranoya yaratmak yerine yeterli oranda temkinli davranarak elimden geldiğince uzmanların söylediklerine bağlı kaldım. İşimin zihnimde daha ön planda olması, diken üzerindeki psikolojimi sakinleştirdi," diyen Deniz, "Senaryoyu ilk okuduğunuzda ilk düşünceniz, duygunuz ne oldu?" sorusunu şöyle yanıtlıyor: "Projeyi duymuştum ve heyecan verici olduğunu düşünmüştüm. Sonrasında iş yavaş yavaş bana geldi... Benim ona, onun da bana ne yapacağımızı merak ettim. Heyecan ve korkuyla karışık bir duygu. Aşk gibi..."

Canlandırdığı karakter için de Deniz, "Ozan idealist, tuttuğunu koparan bir gazeteci. Yine bir olayın üzerine giderken ölüyor ve sürpriz bir bedende yeniden hayat buluyor. Kimseyle paylaşamıyor gerçeği ama halletmesi gereken çok fazla şey var. Daha fazla ayrıntı veremem. Etkili bir senaryosu var; mutlaka izleyin ve görün," diyor. 

BURAK DENİZ'İN KRİTERLERİ

Peki Burak Deniz projeleri nasıl seçiyor? Hangi kriterler onun için önemli? Söze "Ben şuna inanıyorum; iş seni seçer sen işi değil," diyerek başlayan aktör, "Hem kariyerim hem de gelişimim için önceki karakterlere benzememesi, ilk kriter. Hemen ardından hikâye ve teknik ekip de tatmin ediyorsa yolculuk başlıyor," yanıtını veriyor. 

Röportajın tamamı, Türkiye'nin ilk ve tek dizi kültürü dergisi Episode'da...

Burak Deniz, "Yarım Kalan Aşklar" hakkında konuştu: "Mutlaka izleyin ve görün" - Resim : 2

Yarım Kalan Aşklar Burak Deniz Episode Dergi