Bridgerton dizisinin özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü

Bridgerton dizisinin özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü

Çok okunan ünlü bir roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi Bridgerton'un özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü. Dizinin oyuncularının bu olup bitenler karşısında dehşete kapıldığı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Netflix'te yayınlanan Bridgerton adlı dizinin özel sahneleri bazı internet korsanları tarafından yetişkin sitelerine sızdırıldı ve oralarda yayınlanmaya başlandı. 

Bridgerton dizisinin özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü - Resim : 1

Dizinin yayıncısı olan şirketin kararlı bir şekilde bu korsanları bulmaya çalıştığı belirtildi. Dizinin önemli rollerini üstlenen ve senaryo gereği bu tür sahnelerde kamera karşısına geçen Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Sabrina Bartlett ve Jonathan Bailey'in ise bu olup bitenler karşısında dehşete kapıldığı belirtildi.

YASAL İŞLEMLER BAŞLATILDI

Bilgisayar korsanları tarafından yetişkin sitelerine sızdırılan bu sahnelerin yüz binlerce kişi tarafından izlendiği ortaya çıktı. Yayıncı şirketin girişimiyle bu sahnelerin izlenmesi askıya alındı ve yasal işlemler başlatıldı.

Bridgerton dizisinin özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü - Resim : 2

Bir dönem dizisi olan Bridgerton, Julia Quinn'in kaleme aldığı sekiz romanlık seriden uyarlandı. Eser, 1813 ile 1827 yılları arasındaki bir döneme odaklanıyor. Eserin kahramanları ise Bridgerton ailesinin çocukları. 

Kaynak: Haber Global TV

Bridgerton Netflix