Örümceğin ısırdığı şarkıcı 28 yaşında hayatını kaybetti

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti Kimdir
Örümceğin ısırdığı şarkıcı 28 yaşında hayatını kaybetti

28 yaşındaki Brezilyalı şarkıcı Daryln Morais örümcek ısırması sonucu hayatını kaybetti. Morais'in 18 yaşındaki üvey kızı da aynı nedenle hastaneye kaldırıldı.

Baba ve kızın Miranorte'deki evlerinde örümcek tarafından defalarca ısırıldığı öğrenildi.

Acı haberi veren eşi Jhullyenny Lisboa, örümceğin ısırmasının ardından eşinin kendisini yorgun hissetmeye başladığını, sonrasında da örümceğin ısırdığı yerlerin kararmaya başladığını söyledi.

Alerjik bir reaksiyon geliştiği düşüncesiyle hastaneye gittiler. Tedavinin ardından 3 Kasım günü Morais taburcu edildi.

Ancak durumu düzelmediği gibi daha da kötüye gitti ve geçtiğimiz pazar günü Palmas Hastanesi'ne kaldırıldı. Müdahalelere rağmen Brezilyalı şarkıcı kurtarılamadı ve ölümü ilan edildi.

Şarkıcının ölümü nedeniyle soruşturma başlatılırken olaya sebep olan örümceği arama çalışmaları da sürüyor.

15 yaşından beri müzikle uğraşan Daryln Morais, forro türünde eserler veriyordu. Üç üyeli bir grupta yer alan Morais; Tocantins, Goias, Maranhao ve Para eyaletlerinde performans gösteriyordu.

Örümceğin ısırdığı şarkıcı 28 yaşında hayatını kaybetti - Resim : 1

MARVEL EFSANESİ VE 3 ÇOCUĞU TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBETTİ

Hollywood'un en tanınmış dublörlerinden biri olan ve Marvel sinematik evreninin bir parçası olan Taraja Ramsess, ailesiyle birlikte Atlanta'da akşam saatlerinde bir otoyolun çıkışında seyahat ederken trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Oyuncu, aracının tırla çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sırasında ailesi de arabada onunla birlikteydi; üç çocuğu Sundari Ramsess (13 yaşında), Kisasi Ramsess (10 yaşında) ve yeni doğmuş Fugibo Ramsess vardı. Üç çocuk da kazada öldü. TMZ'nin haberine göre olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Aktörün ve ailesinin arkadaşları ve meslektaşları cenaze masraflarının yanı sıra sağlık faturalarına yardımcı olmak için GoFundMe platformunda bir bağış toplama etkinliği başlattı.

Kaynak: Haber Global TV