Brad Pitt, "Matrix"ten gelen teklifi geri çevirmiş

Brad Pitt, "Matrix"ten gelen teklifi geri çevirmiş

Once Upon a Time in Hollywood'la Oscar'a aday olan Brad Pitt, 1999 tarihli ilk Matrix filminde oynaması için yapılan teklifi geri çevirdiğini açıkladı. Aktör, hangi rol olduğunu söylemese de bu karakter, Keanu Reeves'in can verdiği Neo'dan başkası değil.

Once Upon a Time in Hollywood'daki etkileyici performansıyla yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar'a uzanması beklenen Brad Pitt, yıllar önce kariyerini daha farklı bir yere taşıyabilecek önemli bir rolü geri çevirmiş. 

Brad Pitt, "Matrix"ten gelen teklifi geri çevirmiş - Resim : 1

35. Santa Barbara Film Festivali sırasında katıldığı bir söyleşide ilk Matrix filminde rol alma şansı olduğunu ama gelen teklifi kabul etmediğini söyledi aktör.

Geri çevirdiği rollerden aklında kalanlar sorulunca Pitt'in yanıtı şöyle oldu: "The Matrix'i geri çevirmiştim. Kırmızı hapı seçtim. Söyleyeceğim tek film bu. Devam filmleri için teklif almadım. Sadece ilki içindi. Belki de yetiştirilme tarzımdan dolayıdır bir şeyi almadıysam benim değil demektir. O rolün hiçbir zaman benim olmadığına gerçekten inanıyorum. Başkasının rolüydü ve gidip oynadı. Gerçekten buna inanıyorum. Geri çevirdiğim muhteşem filmler hakkında konuşursak iki gece sürer." 

Brad Pitt, "Matrix"ten gelen teklifi geri çevirmiş - Resim : 2

Usta aktör, The Matrix'te hangi rolün kendisine teklif edildiğine açıklık getirmese de filmin 20. yılı kapsamında geçen sene çıkan haberler, Pitt'in kabul etmemesiyle Keanu Reeves'in kariyerindeki büyük sıçramayı yapmasını sağlayan rolün Neo olduğu kesin gibi. Neo rolü için adı geçen isimler arasında Leonardo DiCaprio, Will Smith ve hatta Sandra Bullock'un olduğu biliniyor...

Brad Pitt Matrix The Matrix Neo