"Bir Zamanlar Çukurova"da 40. bölümdeyiz

Bir Zamanlar Çukurova, 40. bölümüyle ekranda. Yeni bölümde Züleyha ile Adnan'ı kurtaran Yılmaz, gerçekleri henüz bilmese de ilk kez oğlunu kucaklıyor...

Bir Zamanlar Çukurova'da sıra 40. bölümde:

Züleyha'ya "Kaçalım," demek için gitmişken Müjgan'a bunu yapamayacağına karar veren Yılmaz, dönüş yolunda baygın vaziyette Züleyha'yı bulmuştur. Onu hastaneye yetiştirmeye çalışırken gözünü açan Züleyha, Adnan'ı sayıklar. Yılmaz, geri döner ve Adnan'ın hayatını kurtarır. Yılmaz henüz gerçekleri bilmese de Züleyha, Adnan ve Yılmaz ilk kez yan yanadır ve ilk kez birbirlerine sarılırlar. 

"Bir Zamanlar Çukurova"da 40. bölümdeyiz - Resim : 1

Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ı bulmak için seferberlik ilan etmişken Hatip Ağa, Demir ile Hünkar'ın arasını bozmak ve Yamanları yeni bir krize sürüklemek için cezaevine Demir'i ziyarete gider. Ona öyle bir şey söyler ki çıldıran Demir, yine hücre cezası alır. 

"Bir Zamanlar Çukurova"da 40. bölümdeyiz - Resim : 2

Züleyha'nın kayıp haberini aldıktan sonra Yılmaz'a ulaşmaya çalışan Fekeli, bir yandan da Hünkar'ı oğlunun bunu yapmayacağına inandırmaya çalışır. Bir yandan da etrafını saran akbabalara karşı Hünkar'a yardım etmek ister. "Sen bana yar da olsan, yara da olsan, sana kıyamam," diyerek kavgalarının ortasında yine elini ona uzatır. 

"Bir Zamanlar Çukurova"da 40. bölümdeyiz - Resim : 3

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'a ait Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre ve Mustafa Açılan başlıca rolleri üsteniyor. 

Tims&B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu. 

"Bir Zamanlar Çukurova"da 40. bölümdeyiz - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova dizi yerli dizi fragmanlar