"Bir Zamanlar Çukurova" 57. bölüm: Barış havası ne kadar sürecek?

Bir Zamanlar Çukurova, 57. bölümüyle ekrana geliyor bu akşam. Demir ile Yılmaz barış yolunda yeniden işbirliği yaparken Müjgan, sinir krizinin eşiğine geliyor. Züleyha ile savaşı başka bir seviyeye çıkarıyor ve...

Bir Zamanlar Çukurova'da sıra 57. bölümde: 

Ercüment'in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ile Yılmaz, girdikleri barış yolunda yeniden bir arada. 

Fekeli'nin önüne düşen bir bilgiyle Çukurova'da yaşanan gelişmeler, iki aileyi bir kez daha harekete geçiriyor. Hatta Demir ile Yılmaz, kendilerini ortak olarak buluyor. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 57. bölüm: Barış havası ne kadar sürecek? - Resim : 1

Bu yakınlaşma herkese yaramıyor ama: Müjgan, yeni bir sinir krizinin eşiğinde getiriyor. Yılmaz'ın bu barışa Züleyha için evet dediğini söylemekten de, bu konuda tartışmaktan da vazgeçmiyor. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 57. bölüm: Barış havası ne kadar sürecek? - Resim : 2

Züleyha'ya karşı savaşını açık açık ilan eden Müjgan, dernek toplantısında da Züleyha ve Hünkar'ın karşısına çıkarak savaşına sosyal hayatta da devam edeceğini gösteriyor.  

"Bir Zamanlar Çukurova" 57. bölüm: Barış havası ne kadar sürecek? - Resim : 3

Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'ın senaryosunu kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Şirin Öten, Mehmet Polat ve Mustafa Açılan başlıca rollerde. 

Tims & B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 57. bölüm: Barış havası ne kadar sürecek? - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova