"Bir Zamanlar Çukurova" 54. bölüm; Fekeli ölüm kalım savaşında

Bir Zamanlar Çukurova, 54. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor bu akşam. Kalbi duyduklarına dayanamayan Fekeli ölüm kalım savaşında, Yılmaz, Hünkar'dan hesap sormanın derdinde. Peki ya Müjgan?

Bir Zamanlar Çukurova, 54. bölümüyle ekranda:

Hünkar'ın sırrı ortaya çıkmasın diye yardım istemeye gittiği Fekeli, gözyaşlarıyla dinlediği gerçeklerin hemen ardından yere yığılır. Kalbi duyduklarına dayanamamıştır. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 54. bölüm; Fekeli ölüm kalım savaşında - Resim : 1

Yılmaz, babasının Hünkar'la buluştuğunu öğrenince bir kez daha konağın kapısına dayanır. Fekeli'nin fenalaştığından haberi olmayan Hünkar, Yılmaz'ın Adnan'la ilgili gerçeği öğrendiğini sanıp korkar. Yılmaz, Hünkar'dan hesap sormaya gelmiştir ama Müjgan'ın Demir'e yaptığı ziyareti öğrenir. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 54. bölüm; Fekeli ölüm kalım savaşında - Resim : 2

Yılmaz'la arası iyice açılan Müjgan, yine de şüphelerine son veremez. Bir dedektif gibi Züleyha ve Yılmaz'ı takibe alan Müjgan, en sonunda bir delil bulur ve...

"Bir Zamanlar Çukurova" 54. bölüm; Fekeli ölüm kalım savaşında - Resim : 3

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'ın elinden çıkan Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Şirin Öten, Mehmet Polat ve Mustafa Açılan başlıca rolleri üstleniyor. 

Tims & B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu...

"Bir Zamanlar Çukurova" 54. bölüm; Fekeli ölüm kalım savaşında - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova