"Bir Zamanlar Çukurova" 53. bölüm: Demir de Fekeli de ölümün eşiğinde

Bir Zamanlar Çukurova, gerilim dozu yüksek bir bölümle ekrana geliyor bu akşam. 53. bölümde Demir de Fekeli de ölümün kıyısında. Nasıl kurtulacaklar dersiniz?

Bir Zamanlar Çukurova'da sıra 53. bölümde: 

Tam ihale darbesini atlattım derken İstanbul'daki tüm mülklerini Fekeli ile Yılmaz'a kaptırdığını öğrenen Demir, aklını kaybetmek üzeredir. Züleyha'nın çocuklarını ayıracağı korkusuyla Hünkar'ın ileride ne olur ne olmaz diye mülkleri Leyla'nın üzerine yapmak istemesi de kafasını iyice karıştırmıştır. Tüm bu karmaşa içinde direksiyon hâkimiyetini kaybeder. Uçurumun kıyısındadır... 

"Bir Zamanlar Çukurova" 53. bölüm: Demir de Fekeli de ölümün eşiğinde - Resim : 1

Demir, hayatı pamuk ipliğine bağlı yaşam savaşı verirken konağın bahçesinde yine Adnan ile Yılmaz karşılaşır. Topunu kovalayan çocuk, Yılmaz'ın yanına gider. Oğlunu almaya giden Züleyha da Yılmaz da tedirginlikle etraflarına bakarlarken avluya bir otomobil girer ve ikili, zor durumda kalır. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 53. bölüm: Demir de Fekeli de ölümün eşiğinde - Resim : 2

Behice ise Çukurova'da iktidar sahibi olabilmek için tüm kozlarını kullanmaya kararlıdır. Hünkar'la sırlara dair bir konuşma yapar. Bu konuşma Fekeli'yi vuracaktır... 

"Bir Zamanlar Çukurova" 53. bölüm: Demir de Fekeli de ölümün eşiğinde - Resim : 3

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'a ait Bir Zamanlar Çukurova'da kadro şu isimlerden oluşuyor: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Şirin Öten, Mehmet Polat ve Mustafa Açılan.

Tims & B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu...

"Bir Zamanlar Çukurova" 53. bölüm: Demir de Fekeli de ölümün eşiğinde - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova fragmanlar