"Bir Zamanlar Çukurova" 49. bölüm: Fekeli ne yapacak?

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'i izlediğimiz Bir Zamanlar Çukurova'da sıra, 49. bölümde. Fekeli yıkılıyor, Züleyha'nın yaptıklarını öğrenen Demir'in öfkesiyse büyük...

Bir Zamanlar Çukurova, 49. bölümüyle ekranda:

Züleyha, nikâh masasına gitmek üzere olan Fekeli'ye Hünkar'ın gerçek yüzüne anlatır. Fekeli şoka girerken Hünkar, kendi yaptıklarını ilk kez çıplak haliyle duymanın şokunu yaşar. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 49. bölüm: Fekeli ne yapacak? - Resim : 1

Demir'in annesine öfkesi soğuyacak gibi değildir ama bu bile Züleyha'nın yaptıklarını anlamasına yetmez. Yaşananları öğrendiğinde bir kriz daha çıkacaktır.  

"Bir Zamanlar Çukurova" 49. bölüm: Fekeli ne yapacak? - Resim : 2

Bir yandan Yılmaz'dan vazgeçmek istemeyen, bir yandan da yaptıklarını bir türlü hazmedemeyen Müjgan, küçük konaktaki hayatıyla birlikte savaşın içinde yer almaya başlar. Behice'nin verdiği akılla artık gözünü Züleyha'dan ayırmayacaktır...  

"Bir Zamanlar Çukurova" 49. bölüm: Fekeli ne yapacak? - Resim : 3

Tims&B Productions imzalı Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Şirin Öten, Mehmet Polat ve Mustafa Açılan başlıca rolleri üstleniyor.  

"Bir Zamanlar Çukurova" 49. bölüm: Fekeli ne yapacak? - Resim : 4

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'a ait dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu...

Vahide Perçin Murat Ünalmış Uğur Güneş Hilal Altınbilek fragmanlar Bir Zamanlar Çukurova yerli diziler