Bir Zamanlar Çukurova, 41. bölümüyle ekranda

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'in üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova, 41. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Çukurova'da gerilim yüksek, oklar Züleyha'ya çevrilmiş durumda...

Bir Zamanlar Çukurova'da sıra 41. bölümde: 

Demir'in hayatının Şermin'in iki dudağı arasında olduğu sabah, konakta da gerilim hâkimdir. 

Bir Zamanlar Çukurova, 41. bölümüyle ekranda - Resim : 1

Hünkar, Yılmaz'la kaçmaya çalışan Züleyha'yı mahkemeye götürmek istemez. Züleyha'nın masumiyetinin tek şahidi Haminne'dir ve o da hiçbir şey hatırlamamaktadır. Züleyha masum olduğunu ispat etmeye çalışırken bir yandan da Hünkar'ı her an kaçacağına dair korkutmaya devam eder. 

Bir Zamanlar Çukurova, 41. bölümüyle ekranda - Resim : 2

Evdeki fırtınadan Saniye de nasibini alır. Merdivenlerden yuvarlanan genç kadın apar topar hastaneye kaldırılır. Gaffur hastaneyi ayağa kaldırırken Hünkar, sağ kolunun yanından bir dakika bile ayrılmaz. Bu olayda da çiftlikteki tüm oklar Züleyha'ya yönelecektir. 

Behice, öğrendikleri karşısında bir kez daha yıkılır. Tek dayanağı Fekeli'dir. İki ırz düşmanı Behice'yi kaçırmaya kalktığında gözünü kırpmadan silahını çeken Fekeli, girdikleri maddi girdaptan hem Behice'nin hem de Müjgan'ın yara almadan çıkması için elinden geleni yapmaktadır aynı zamanda.

Bir Zamanlar Çukurova, 41. bölümüyle ekranda - Resim : 3

Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'ın senaryosunu kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Şirin Öten ve Mustafa Açılan başlıca rolleri üstleniyor. 

Tims&B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu. 

Vahide Perçin Murat Ünalmış Uğur Güneş Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizi yerli dizi fragmanlar