Bir Zamanlar Çukurova, 38. bölümüyle izleyici karşısında

Bir Zamanlar Çukurova, 38. bölümüyle ekranda. Yılmaz, Züleyha'yı kaçırmayı göze alırken Demir, genç kadını alıp yurtdışına kaçmayı planlıyor. Hedefteki Züleyha ise, evli bir kadın olmakla aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 38. bölümü heyecanlı anlara gebe:

Cezaevinden firar eder Demir, Yılmaz ile Züleyha'yı bulur. İki aşık, birbirlerine söyleyecekleri onca şey varken yine ayrılmak zorunda kalır.

Ne Yılmaz'ın Züleyha'dan vazgeçmeye niyeti vardır ne de Demir'in... 

Bir Zamanlar Çukurova, 38. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Yılmaz, çiftliği basıp Züleyha'yı kaçırmayı göze alır, Demir ise Züleyha'yı alıp çölleri aşarak yurtdışına kaçmayı planlar. 

Züleyha, evli bir kadın olmakla aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalır. Üstelik kendisine ne yaparsa yapsın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlı Demir'in çocuğunu da karnında taşıyordur. 

Bir Zamanlar Çukurova, 38. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Oğlunu hapisten kurtarmakla ailesini bir arada tutmak arasında ne yapacağını bilemeyen Hünkar ise, yine Fekeli'den yardım ister. Fekeli, Müjgan'ın babasıyla görüşmeye gittiğinde halası Behice ile tesadüfen tanışır ve...

Bir Zamanlar Çukurova, 38. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'a ait Bir Zamanlar Çukurova'da başlıca rolleri Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre ve Mustafa Açılan üstleniyor. 

Tims&B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu. 

Bir Zamanlar Çukurova, 38. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova fragmanlar Hilal Altınbilek