Bir dönemin çocuk yıldızından acı haber geldi

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Bir dönemin çocuk yıldızından acı haber geldi

Sevilen Disney klasiklerinden Old Yeller filminde canlandırdığı Travis Coates rolüyle tanınan oyuncu Tommy Kirk hayatını kaybetti.

Disney'in sevilen klasiklerinden Old Yeller'da hayat verdiği Travis Coates rolüyle adını geniş kitlelere duyuran sevilen oyuncu Tommy Kirk hayatını kaybetti. Kirk'ün komşusu tarafından salı günü saat 20.00 sıralarında evinde ölü bulunduğu açıklandı.

Haber Global'in derlediği bilgilere göre Türkçe'ye Dostum Yeller adıyla çevrilen Walt Disney yapımı Old Yeller filminde Tommy Kirk'ün yanı sıra Dorothy McGuire, Fess Parker ve Beverly Washburn gibi sevilen oyuncular da yer almıştı. Filmde iç savaş sonrası Teksas'ta yaşayan küçük bir çocuk ve sevimli bir sokak köpeğinin hikayesi anlatılıyordu. Sevilen Disney yapımı film Fred Gipson'ın 1956 yılında Newbery Homor ödülü kazanan aynı adlı romanından uyarlanmıştı. 

TOMMY KİRK KİMDİR?

 10 Aralık 1941 tarihinde Louisville, Kentucky, ABD'de dünyaya gelen Tommy Kirk, Walt Disney Stüdyoları tarafından yapılan Old Yeller, The Shaggy Dog, Swiss Family Robinson, The Misadventures of Merlin Jones gibi çok sayıda popüler filmdeki performanslarıyla ve orta çağdaki plaj partisi filmleriyle tanınmaktadır. 

Bir dönemin çocuk yıldızından acı haber geldi - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler