Bir dönem silahlı soygun nedeniyle hapis yatan ünlü oyuncu Stephen Clinch ölü bulundu

Hayatını kaybetti 2022'de hayatını kaybeden ünlüler
Bir dönem silahlı soygun nedeniyle hapis yatan ünlü oyuncu Stephen Clinch ölü bulundu

Silahlı soygun nedeniyle hapis yattıktan sonra hayatı değişen ve ödüllü filmlerde rol alan İrlandalı oyuncu Stephen Clinch 52 yaşında hayatını kaybetti.

HABER GLOBAL - İrlandalı oyuncu Stephen Clinch, 52 yaşında aramızdan ayrıldı. Ölüm nedeni açıklanmazken 'Beklenmedik' denildi.

Popüler dizi Noely ile adını duyuran oyuncunun Dublin'de ölü bulunduğu açıklandı.

Gerçek hayatında silahlı soyguna karıştığı için hapis yatan oyuncu TV3'te yayınlanan Darklands dizisindeki Bernard rolüyle ününe ün katmıştı.

Hayata kötü bir başlangıç yapın suçlu olarak damgalanmasına rağmen hayatını değiştiren iyi bir oyuncuya dönüşen Clinch için Darklands'ın yönetmeni Mark O'Connor, "Hatalar yaptı ama hepsini aştı. İnanılmaz bir oyuncuydu. Tüm filmlerimde oynadı. Tanıyabileceğiniz en komik insanlardan biri. Hiçbir şey istemez her şeyini verirdi. Bugün bir efsaneyi kaybettik. Huzur içinde yat Stephen" dedi.

Darklands'de birlikte rol aldığı aktör Robbie Breen ise "O sette ve set dışında gerçek bir karakterdi, huzur içinde yatsın" dedi.

Üç çocuk babası olan Clinch'in ailesinin bu ani ölüm nedeniyle harap olduğu öğrenildi. Clinch, Dardistown mezarlığında defnedilecek. 

Stephen Clinch'in oynadığı diğer yapımlar arasında Love Hate ve Cardboard Gangster sayılabilir.

Clinch, 2016'da Milbrooke Grove'da bir güvenlik görevlisinin kafasına silah dayamış ve 50 bin poundu çalmaya çalışmıştı. Yakalanan Clinch, 2019'a kadar hapis yatmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

İrlanda hayatını kaybetti 2022'de hayatını kaybeden ünlüler