Bir Derdim Var 6. Bölüm İzle Full Kanal D Bir Derdim Var yeni bölüm tek parça izle! Bir Derdim Var final bölümü izle

Bir Derdim Var Kanal D Dizi Haberleri
Bir Derdim Var 6. Bölüm İzle Full Kanal D Bir Derdim Var yeni bölüm tek parça izle! Bir Derdim Var final bölümü izle

Bir Derdim Var dizisinin altıncı bölümü 14 Aralık 2023 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. Bir Derdim Var'ın 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Bir Derdim Var yeni bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Derdim Var dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Bir Derdim Var'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Bir Derdim Var 6. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BİR DERDİM VAR DİZİSİNİN 5. BÖLÜM KONUSU

Bir Derdim Var dizisinin 5. Bölümde Savcı Ömer Nilüfer’le ilgili gerçekleri öğrenecek mi?

Doğa ağır bir psikoz krizinin etkisi altında hastaneye ulaştırılır. Nilüfer ve ekibi, Doğa’nın muammalı krizlerinin altında yatan gerçek nedenleri ortaya çıkarmak üzere kolları sıvarken, hem genç kızın ebeveyni Meral ve Kutay’ın bıktırıcı tavırlarıyla baş etmek hem de Meral’in genç sevgilisi Ozan’ın şüphe çeken davranışlarını irdelemek durumunda kalır. Öte yandan serbest bırakılacağını umarken kendini tekrar hastanede bulan Kuzey, Nilüfer hakkındaki gerçekleri açığa çıkarmaya kararlıdır. Özge Kuzey’i sakinleştirme çabasındayken, Kuzey’in kötücül babası Huzur oğlunun hayatını tekrar istediğince yönetme umuduyla sahneye girer.

Savcı Ömer ise Nilüfer’e yönelik duygularıyla yasalara olan keskin bağlılığı arasında yaşadığı gitgelleri dizginleme çabasındadır. Nilüfer’in Ömer’le yakınlaşması beklenmedik bir krizle kesintiye uğrayacak, Ömer’i soru işaretleriyle baş başa bırakacaktır. Nilüfer sırlarını saklama, arkadaşı ve doktoru Yusuf ise Nilüfer’i koruma kaygısındadır. Savaş mevcut krizden en çok faydayı sağlama arayışındayken, Damla’nın Savaş’a olan ilgisi devam etmektedir. Genç Doğa Nilüfer ve ekibinin yardımıyla kriz ve kaygılarının nedenini ebeveynine beklenmedik biçimde açığa vururken, Savcı Ömer Nilüfer’le ilgili gerçekleri bizzat dinlemek üzere Kuzey’i makamına çağıracaktır. Karar vakti, herkes için büyük bir hızla yaklaşmaktadır.

Kanal D Bir Derdim Var 6. bölüm izle

BİR DERDİM VAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan, İtalyan yapımı ‘Oltre La Soglia’ (On The Brink) uyarlaması olan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

BİR DERDİM VAR İLK BÖLÜM İZLE

Bir Derdim Var dizisinin Kanal D'de 14 Aralık 2023 Perşembe günü yayınlanan 6. bölümünü ( altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BİR DERDİM VAR 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Global TV