Beyonce'nin hayranları hayal kırıklığına uğradı: 'Paramızı iade edin'

Haber Merkezi
Kültür Sanat haberleri
Beyonce'nin hayranları hayal kırıklığına uğradı: 'Paramızı iade edin'

Beyonce'nin 'Act 2: Cowboy Carter' adını taşıyan yeni albümünün bazı versiyonlarında şarkıların eksik olması tepki çekti.

Şarkıcı Beyonce'nin yeni albümü 'Act 2: Cowboy Carter' dinleyicilerle buluştu. Şarkıcının albümünün plak ve CD baskılarını satın alan dinleyiciler, bazı şarkıların eksik olduğunu fark etti.

Dijital albümde yer alan 5 şarkının, albümünün plak ve CD baskılarında olmadığı belirtildi. Bu beş şarkı, "Flamenco", "Oh Louisiana", "The Linda Martell Show", "Spaghetti" ve "Ya Ya" olarak açıklandı.

Beyonce'nin hayranları hayal kırıklığına uğradı: 'Paramızı iade edin' - Resim : 1

Albümü alan dinleyiciler hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi. Sosyal medyada birçok kullanıcı "Eksik bir albüm nasıl satabilir?", " Çok yazık, en sevdiğim şarkılardan biri yok" gibi yorumlar yaptı.

Beyonce'nin resmi çevrimiçi mağazasının sosyal medyadaki bir gönderisi, tepki yorumlarıyla doldu. Birçok kullanıcı 40 dolar tutarındaki plak versiyonunda indirim veya para iadesi talebinde bulundu.

BBC'nin haberine göre, bu durumun tek açılması olarak, Beyonce'nin bu şarkıları sonradan albüme ekleme kararı alması gösterildi. Albümlerin plak versiyonları, aylar öncesinden sipariş ediliyor, bu da albümün aslında uzun zaman önce son halini aldığını gösteriyor.