Berrak Tüzünataç, Biz Böyleyiz filmindeki performansıyla sosyal medyaya damga vurdu

Berrak Tüzünataç, Biz Böyleyiz filmindeki performansıyla sosyal medyaya damga vurdu

Netflix'te yayına giren Biz Böyleyiz filmindeki performansıyla Berrak Tüzünataç sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı izleyiciler eleştirilerini sıralarken bazı izleyiciler ise Tüzünataç'ın performansını çok başarılı buldu

Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Boran Kuzum'un oynadığı ve Netflix'te gösterime giren Biz Böyleyiz isimli film sinemaseverleri ikiye böldü. 

Berrak Tüzünataç'ın filmdeki performansı bazı izleyiciler tarafından yerden yere vurulurken bazı izleyiciler ise hayranlığını dile getirdi.

Sosyal medyada Berrak Tüzünataç'ı gündeme taşıyan film, yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşının, onları büyüten Nezihe'nin rahatsızlanması üzerine onun yanında olmak için İzmir'de yeniden bir araya gelmesi sonrasında gelişen komik olayları konu alıyor.

Film; çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe'nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul'dan İzmir'deki Nezihe'nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir. 

Berrak Tüzünataç, Biz Böyleyiz filmindeki performansıyla sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 1

Berrak Tüzünataç, Biz Böyleyiz filmindeki performansıyla sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 2