Ben Affleck'ten bir açıklama daha, Batman rolünü neden bıraktı?

Ben Affleck'ten bir açıklama daha, Batman rolünü neden bıraktı?

Batman rolünü bırakarak hayranları kadar sinema dünyasını da şaşırtan Ben Affleck, bu konuda yeni bir açıklama yaptı. Aktör, ölümüne içeceği korkusu yüzünden Batman serisinin yeni filminde rol almadığını söyledi...

New York Times gazetesine uzun bir mülakat veren Ben Affleck, biten evliliğinden alkol sorununa bir dizi konuda samimi açıklamalar yaptı.

Eşi Jennifer Garner'la boşanma sürecinden "Hayatımın en büyük pişmanlığı," diye bahseden ABD'li aktör, halen üzgün olduğunu ve kendini suçlu hissettiğini belirtti ve ekledi: "Bazı hatalar yaptım. Pişman olduğum şeyler yaptım ama kendinizi toparlamak, yaşananlardan ders almak, daha fazla öğrenmek ve geleceğe bakmayı denemek zorundasınız." 

Ben Affleck'ten bir açıklama daha, Batman rolünü neden bıraktı? - Resim : 1

Jennifer Garner-Ben Affleck çifti, 2 yıl önce boşanmıştı...

İlk kez 2016'da Batman v Superman: Dawn of Justice'te, daha sonra 2016'da Suicide Squad filminde ve son olarak 2017'de Justice League'de Batman olarak seyirci karşısına çıkan Ben Affleck, solo Batman filmi için çalışıyordu bu süreçte. Senaryosunu yazıp yönetecek ve başrolü üstlenecekti ama projeden çekildi. Röportajda bu konuya da değindi Affleck: "Uzun süre kısmen normal şekilde içtim. Evliliğim parçalanırken gittikçe daha fazla içmeye başladım. 2015-2016 gibiydi. İçmem, evliliğimle ilgili daha fazla soruna yol açtı. Birine The Batman'in senaryosunu gösterdim. 'Bence senaryo iyi. Ayrıca yine geçtiğin yola girersen ölene kadar içeceksin' dediler."  

Üç kez rehabilitasyona giren, uzun süredir de alkolden uzak duran Affleck, tekrar eski kötü günlerine dönmemek için Batman olmaktan vazgeçmiş anlayacağınız.  

Ben Affleck'ten bir açıklama daha, Batman rolünü neden bıraktı? - Resim : 2

Argo ve Good Will Hunting filmleriyle iki kez Oscar'a uzanan Affleck'in yerinde Robert Pattinson var artık. Filmi yazan ve yönetecek olan isimse Matt Reeves. 

The Batman, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. 

Ben Affleck ise, son filmi The Way Back'te alkolizm yüzünden düşmüş ama toparlanma sürecindeki eski basketbol yıldızını canlandırıyor. Oyuncunun hayat verdiği karakter, yıldız olduğu liseye koç olarak dönüyor. The Way Back, 6 Mart'ta sinemalarda...

Ben Affleck'ten bir açıklama daha, Batman rolünü neden bıraktı? - Resim : 3

Batman The Batman Ben Affleck