BBC'nin dünyaca ünlü sunucusu Janice Long hayatını kaybetti

2021'de hayatını kaybeden ünlüler Kültür Sanat haberleri
BBC'nin dünyaca ünlü sunucusu Janice Long hayatını kaybetti

BBC'nin birbirinden efsane programlarına can veren spiker Janice Long, 66 yaşında yaşama veda etti. Dünyaca ünlü sunucunun ölümünün ardından BBC Genel Müdürü bir açıklama yaptı.

Janice Long'un menajeri yaptığı açıklamada daha önce Radio 2 ve Top of the Pops'ta da  görev alan ünlü sunucunun kısa süre önce yakalandığı rahatsızlık nedeni ile yaşamını yitirdiğini duyurdu. Ancak ünlü spikerin koronavirüs nedeni ile mi yaşamını yitirdiği sorusu yanıtsız kaldı.

BBC'ye yaptığı açıklamada, "Janice harika, sıcak bir insan ve olağanüstü yayıncılardı" dedi. 'Mükemmel bir hikaye anlattı ve keskin zekasıyla sizi her zaman kahkahalarla güldürdü.

JANICE LONG KİMDİR?

Kariyerine 1979'da BBC Radio Merseyside'da istasyonda asistan olarak başlayan Janice Long, yaptığı programlarla dünyaca ünlü bir isim olarak başarılara imza atmıştı.

BBC'nin dünyaca ünlü sunucusu Janice Long hayatını kaybetti - Resim : 1

"BBC İÇİN BÜYÜK KAYIP"

BBC Genel Müdürü Tim Davie yaptığı açıklamada "Janice Long, endüstri genelinde sevilen ve saygı duyulan yıldız bir sunucuydu ve vefatı müzik, yayıncılık ve BBC için büyük bir kayıp.

BBC Radyo Galler'de harika bir gösteri ve sadık takipçiler oluşturmadan önce, 40 yılı aşkın bir süredir Radio 1, Top of the Pops, Radio 2 ve 6 Music'te bir çığır açtı. Hayranları, dinleyicileri ve meslektaşları tarafından özlenecek.

 

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler kültür sanat haberleri