"Batman"in eski yıldızları "The Flash" filminde buluşuyor! Ben Affleck'le Michael Keaton, resmen kadroda

"Batman"in eski yıldızları "The Flash" filminde buluşuyor! Ben Affleck'le Michael Keaton, resmen kadroda

Batman serisinin eski yıldızları Ben Affleck'le Michael Keaton, The Flash filminde bir kez daha Yarasa Adam kostümünü giymeye hazırlanıyor. Filmin, 2022'de yazında sinemalara gelmesi bekleniyor...

Haziranda Michael Keaton'ın Yarasa Adam kostümünü yeniden üzerine geçireceği, görüşmelerin ilk aşamada olduğu haberi gelmiş ama iş resmiyet kazanmamıştı. 

Haber, nihayet en yetkili ağız tarafından doğrulandı. Aynı isim, Keaton'dan sonra Batman'i canlandıran aktörlerden Ben Affleck'in de filminde olacağını duyurdu üstelik. 

Andy Muschietti, The Flash'da Batman serisinin eski yıldızlarını buluşturuyor. 

Justice League'de de Flash'a hayat veren Ezra Miller'ın başrolü üstleneceği The Flash, adını aldığı karaktere odaklanacak olsa da, ele alacağı hikâyeyle diğer DC Comics kahramanlarının da görüneceği bir film olacak.

Filmde Flash'ın geçmişe dönüp olayları değiştirmesiyle Superman, Batman, Wonder Woman gibi kahramanların farklı hallerinin ortaya çıktığı Flashpoint hikâyesi aktarılacak... 

Birds of Prey'in senaristi Christina Hodson'ın yazdığı filmi, It Chapter Two ve Mama ile tanınan Andy Muschietti yönetecek.

The Flash'ın vizyon tarihi, Haziran 2022...

Batman Ben Affleck Michael Keaton The Flash