'Barbie' filmine gösterişli Avrupa galası

Film haberleri Kültür Sanat haberleri
'Barbie' filmine gösterişli Avrupa galası

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cineworld Leicester Square'de 'Barbie' filminin Avrupa prömiyeri yapıldı. Etkinliğe başrol oyuncuları Margot Robbie ve Ryan Gosling başta olmak üzere pek çok ünlü isim katıldı.

‘Barbie’ filminin vizyona girmesine sayılı gün kala gösterişli bir Avrupa prömiyeri yapıldı. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cineworld Leicester Square'de yapılan galada ünlü isimler "pembe halı"da yürüdü.

Galaya Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera ve daha pek çok yıldız katıldı.

'Barbie' filmine gösterişli Avrupa galası - Resim : 1

Greta Gerwig’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Barbie’ filmi 21 Temmuz'da izleyiciyle buluşuyor.

Film, Barbie ülkesinde yaşayan bir Barbie bebeğin, yeterince mükemmel olmadığı için oradan kovulup gerçek hayatta yaşadığı maceraları anlatıyor.

Barbie ve Ken rollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling oynuyor. Ancak filmde başka Barbie ve Ken karakterleri de yer alıyor.

Denizkızı Barbie rolünü pop yıldızı Dua Lipa, diplomat Barbie'yi Bridgerton dizisinden tanıdığımız Nicola Coughlan ve Yüksek Mahkeme yargıcı Barbie'yi de Ana Cruz Kayne canlandırıyor.

ynı şekilde Ken'ler de çeşitli tabii. Doctor Who'dan bildiğimiz Ncuti Gatwa gitarist Ken, One Life to Live dizisinden Scott Evans ise kovboy şapkalı Ken oluyor.

Kaynak: Haber Global TV

Barbie filmi kültür sanat haberleri film haberleri