Banu Gökcül imzalı "Süper Beynin Sırları" raflarda

Banu Gökcül imzalı "Süper Beynin Sırları" raflarda

Banu Gökcül'ün yeni kitabı Süper Beynin Sırları, raflardaki yerini aldı. Travmaların etkisini temizlemenin kişinin elinde olduğunu savunan yazar, yeni kitabında bunun sırrını veriyor...

21 yıldan bu yana bireysel ve kurumsal rehberlik uygulamalarının yanı sıra çeşitli alanlarda eğitim veren Banu Gökcül'ün yeni kitabı Süper Beynin Sırları, Alfa Yayınları'ndan çıktı.   

Yaşanan ruhsal ve bedensel travmaların etkisini temizlemenin kişinin elinde olduğunu savunan yazar, kitabında değişime giden yolda bunu nasıl yapacağınızın sırlarını veriyor.

BANU GÖKCÜL KİMDİR?

Akarma Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nin kurucusu Banu Gökcül, 2001 yılından beri Bilgi ve Bahçeşehir Üniversitelerinde liderlik ve yönetim becerileri üzerine ders veriyor. Davranış bilimleri uzmanı yazar, danışanlarıyla yaptığı ilk görüşmelerinde sorunları çok hızlı bir şekilde ortaya çıkarması ve çözüm yolları bulması sebebiyle "Duyguların Yeni Nesil Sherlock Holmes"ü olarak anılıyor. Gestalt, psikodrama, hipnoz, beyin frekans teknolojileri, NLP, aile konstellasyon gibi uygulamaların yanında isim hakkına sahip olduğu Kuantum Sıçrama İçin Ayna Tekniği'ni kullanıyor. 

kişisel gelişim