Babil 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Babil 1. bölümde neler oldu?

Babil 2. bölüm fragmanı yayınlandı!  Babil 1. bölümde neler oldu?

Usta oyuncu kadrosu, dramatik ve ilginç hikayesiyle seyircileri ekran başına kilitlemeyi başaran Babil dizisi, 1. bölümü ile ekrana geldi. İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan'ın hayatını anlatan dizinin 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Star TV'nin yeni dizisi Babil, 17 Ocak Cuma akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümünün yüksek temposu, usta oyuncu kadrosu, dramatik ve ilginç hikayesiyle seyircileri ekran başına kilitledi. Dizi, Twitter'da TT listesinde bir numarada yer aldı. Başarılı oyuncu Halit Ergenç için ise sosyal medyada "Mekanın sahibi geri döndü" paylaşımları yapıldı. Babil dizisine, Halit Ergenç'in para sahnesi damga vurdu.

Babil 2. bölüm fragmanı yayınlandı!  Babil 1. bölümde neler oldu? - Resim : 1

BABİL 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan'ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz'in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. 

Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda'nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen'den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay'ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman'ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır.

BABİL 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Babil'in 24 Ocak Cuma ekrana gelecek olan 2. bölümden çarpıcı bir fragman da yayınlandı. Kendilerini öldürmek isteyen Süleyman'ın elinden kurtulan İrfan, planladığı işi hayata geçirmek için yeni bir maceraya giriyor.

Babil dizisinin başrollerini Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Aslı Enver ve Birce Akalay paylaşıyor.

Babil Babil dizisi Ay Yapım Halit Ergenç Ozan Güven Nur Fettahoğlu Mesut Akusta Aslı Enver Birce Akalay