Aslı İnandık: "Eşim Salkım herkesin hayatında varmış meğer, şaşkınım"

Son dönemde özellikle "Eşim Salkım" videolarıyla gündemde olan oyuncu Aslı İnandık, karantina sürecinde yaşadıklarını ve mizaha bakışını Episode Dergi'ye anlattı. İnandık "Eşim Salkım" videolarıyla ilgili "Herkesin hayatındaymış meğer. Şaşkınım," diyor...

Oyuncu Aslı İnandık, tiyatro, dizi, sinema derken özellikle sosyal medyada paylaştığı skeçler ve videolarla fenomen hale geldi. 

Farklı tiplemelerle çok eleştirilen ama dillendirilmeyen çarpıklıkları mizahla gündeme getiren oyuncunun videoları, yüzbinlerce kişi tarafından seyrediliyor, İnandık büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

Aslı İnandık: "Eşim Salkım herkesin hayatında varmış meğer, şaşkınım" - Resim : 1

Son dönemde de "Eşim Salkım" videolarıyla gündemde oyuncu.

Aslı İnandık, koronavirüs günlerinde Türkiye'nin ilk ve tek dizi kültürü dergisi Episode'a konuştu, karantina sürecinde yaşadıklarını ve mizaha bakışını anlattı.

 Aslı İnandık, karantinaya bakışını dün yüklediği videoda özetliyor...

Her gün tatil sayıkladığını belirten İnandık çok seyredilen "Eşim Salkım" videoları konusunda "Herkesin hayatında varmış meğer. Şaşkınım. Dokundu herkese bir şekilde. DM alıyorum bir sürü, 'Yengemi nereden tanıyorsun Aslı?!' ya da 'Bu kadın bizim okuldaki matematik hocası Aslı, inanmıyorum!' diye… Aslında Eşim Salkım, iddiasız ve mütevazı dünyasında çok mutlu ve bence çok sevimli bir karakter. Anlattığı şeyler çok sıradan ve düz ama o şeylerle eğleniyor ve sizin de eğlenmenizi bekliyor. Bence harika bir kişi!" diyor. 

Aslı İnandık: "Eşim Salkım herkesin hayatında varmış meğer, şaşkınım" - Resim : 2

Instagram fenomenlerini ti'ye aldığı skeçleri hakkında "Ben sadece mizah yaptığım için istemsiz olarak gündemden de besleniyor ve gündemdekileri malzemem haline getiriyorum, o kadar. Özellikle bu sabah kalkayım da bir tipleme yaratayım demiyorum, dediğimde de işlemiyor zaten sistem," ifadesini kullanan oyuncu, mizahın gücüne dikkat çekiyor: "Böyle kriz zamanlarında hep 'Amaaan! İnsanların gülmeye hali mi var? Baksana herkes endişeyle evinde oturup haberleri izliyordur sadece' diye düşünsem de tam aksine tanık oluyorum. İnsanlar rahatlamak istiyorlar. Sürecin başlarında 'Yalnız bu hastalık hassas bir konu, lütfen bunun üzerinden mizah yapmayın' gibi mesajlar alıyorken şimdi 'Daha çok video çekin bu konuda lütfen' mesajları alıyorum. İnsanlar hassasiyetlerini mizah sayesinde bir kez daha gözden geçiriyorlar belki. Hepimizin gülmeye ve biraz rahatlamaya ihtiyacı var."

Röportajın tamamı, Episode Dergi'nin Mayıs-Haziran sayısında...

Aslı İnandık: "Eşim Salkım herkesin hayatında varmış meğer, şaşkınım" - Resim : 3

Aslı İnandık Episode Dergi