Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı film Disney Plus'ta yayınlanacak

Kültür Sanat haberleri
Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı film Disney Plus'ta yayınlanacak

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı filmin yayınlanacağı dijital platform belli oldu.

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç karakteriyle gündeme gelen oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı filmin yayınlanacağı platform belli oldu. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in yer aldığı film, Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus'ta yayınlanacak.

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak çekilecek olan ve şu sıralarda oyuncu kadrosu için çalışmaların yapıldığı filmin çekimlerine önümüzdeki Temmuz ayında başlanması planlanıyor.

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı film Disney Plus'ta yayınlanacak - Resim : 1

PROJEYİ AYŞE ARMAN DUYURMUŞTU

Gazeteci Ayşe Arman, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Aras Bulut İynemli'nin 29 Ekim 2023'te hayata geçirilecek olan bir projede Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağını açıkladı. "İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum, 29 Ekim 2023’te, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor” diyen Arman paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Duyduk duymadık demeyin! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023’de, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren büyük bir projeden söz ediyorum. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin var. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli!"

ARAS BULUT İYNEMLİ: "BÖYLE BİR ROLÜ CANLANDIRMAK BÜYÜK BİR ONUR"

İynemli de geçen aylarda proje ile ilgili olarak “Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Aras Bulut İynemli Mustafa Kemal Atatürk Disney Plus