PlayStation oyunu God of War'un dizi uyarlaması geliyor!

PlayStation oyunu God of War'un dizi uyarlaması geliyor!

Amazon Prime Video, hem PlayStation'ın hem de oyun dünyasının en sevilen ve popüler serilerinden birisi olan God of War'un dizi uyarlaması için yaptığı görüşmelerde sona geldi.

Variety'nin haberine göre, bir süredir Amazon Prime Video, Sony Pictures Television ve PlayStation Productions arasında yapılan "God of War" dizi uyarlaması görüşmelerinde sona gelindi.

Projenin başında "The Expanse"in baş yapımcılarından Mark Fergus ve Hawk Otsby ile birlikte "The Wheel of Time"ın baş yapımcısı Rafe Judkins'in olması bekleniyor.

Dizisinin çekilmesi durumunda "God of War", son yıllarda Netflix’in The Witcher uyarlamasıyla kapısını araladığı oyun ve televizyon dünyası flörtünün en büyük iş birliği, oyundan uyarlanmış TV dizilerinin en sonuncusu olacak.

Halihazırda Fallout, The Last of Us, Halo, Twisted Metal, Resident Evil gibi video oyunlarının TV dizilerine uyarlanması projeleri devam ediyor.

God of War oyunu

GOD OF WAR NEYİ ANLATIYOR? GOD OF WAR'UN HİKAYESİ

PlayStation resmi olarak "God of War"u şu şekilde tanımlıyor:

"Santa Monica Studio, 2005 yılında Playstation 2'ye çıkan God of War'dan başlayarak birden çok platform için yedi oyun hazırlamıştır.

Seri 2018 yılındaki son çıkan oyuna kadar, Olimpos tanrılarınca kandırılan ve bu yüzden kendi ailesini öldüren Kratos'un Yunan dünyasındaki intikam yolculuğuna odaklanmıştır. Artık tanrıların gölgesi dışında yaşayan bir adam olan Kratos, bilmediği topraklara, beklenmedik tehlikelere ve yeniden yakaladığı babalık vazifesine uyum sağlamalı. Oğlu Atreus ile birlikte ikili, vahşi İskandinav topraklarında maceraya atılacak ve son derece kişisel bir görevi gerçekleştirmek uğruna savaşacak."

God of War oyunu

Kaynak: Haber Global TV

playstation oyunları Amazon Prime Video