Altın Kızlar'ın Rose'u Betty White'ın ölüm nedeni açıklandı

Altın Kızlar'ın Rose'u Betty White'ın ölüm nedeni açıklandı

Altın Kızlar'daki "Rose" rol ile hafızalara kazınan Betty White, 100. yaşına girmesine 3 haftadan kısa bir süre kalmışken hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni açıklandı.

Betty White’ın hem menajeri hem de yakın arkadaşı olan Jeff Witjas, ünlü oyuncunun uykusunda huzur içinde öldüğünü söyledi. Witjas, “İnsanlar onun ölümünün üç gün önce bir güçlendirici aşı vurulmasıyla ilgili olduğunu söylüyor ama bu doğru değil. Doğal sebeplerden öldü. Ölümü siyasallaştırılmamalı, yaşadığı hayat bu değil” dedi. 

Açıklama, 28 Aralık’ta bir Covid-19 güçlendirici aşısı olduğu için ünlü oyuncunun öldüğüne dair şüpheleri de ortadan kaldırdı.

Altın Kızlar'ın Rose'u Betty White'ın ölüm nedeni açıklandı - Resim : 1

SON SÖZÜ KOCASININ ADI OLMUŞ

White’ın “Mama’s Family”deki rol arkadaşı Vicki Lawrence, Page Six ile yaptığı yeni bir röportajda, kültürel ikonun ölmeden birkaç dakika önce merhum kocası Allen Ludden’ın adını andığını ifade etti:

“Carol’a mesaj attım ‘bu kadar çok sevdiğiniz insanların gittiğini görmek korkunç bir şey’ dedim. Carol cevap yazdı ve ‘Biliyorum, biliyorum’ dedi. Betty’nin yardımcısıyla konuştum ve ağzından çıkan son sözün ‘Allen’ olduğunu söyledi.”

Altın Kızlar'ın Rose'u Betty White'ın ölüm nedeni açıklandı - Resim : 2

White, seksen yılı aşkın bir süredir Hollywood’un gözdesiydi. Özellikle Altın Kızlar’daki Rose rolüyle öne çıkmıştı.

altın kızlar Betty White