Aile 30. Bölüm İzle Full Show TV Aile yeni bölüm tek parça izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Aile Show TV Dizi Haberleri
Aile 30. Bölüm İzle Full Show TV Aile yeni bölüm tek parça izle!

Aile dizisinin 30. bölümü 30 Ocak 2024 Salı günü Show TV'de yayınlandı. Aile'nin 30. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV'nin dizisi Aile'nin 30. bölümü 30 Ocak günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Aile'nin otuzuncu bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Aile dizisi konusu ve oyuncuların isimleri merak ediliyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Aile dizisinin başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. İşte Show tv Aile 30. bölüm izle dizi izle linki.

AİLE 29. BÖLÜM KONUSU

Seher’in kaybı herkesi derinden sarsarken; Aslan, Ferman’ın hayatta olduğunu öğrenir. Şimdi
Aslan başlarındaki Babür belasının da Ferman’ın işi olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Cihan ise bu kez yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere Ferman’ın peşine düşer.

Babür ve Ferman’ı öğrenen Devin, her iki tehdidin de ortadan kalkması gerektiğini düşünür. Ancak Aslan, Devin’e hastanede verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Bir daha elini kirletmeyecektir. Aslan, Babür ve Ferman’la ilgili harekete geçer. Diğer taraftan Aslan’ın riskli bir hamilelik geçiren Devin’i de stresten uzak tutmak için bir planı vardır: Doğuma hazırlık kampı!

Devin, Aslan’ın tüm tembihlerine rağmen Ferman’ın hayatta olduğu bilgisini Hülya ve Nedret’le paylaşır. Böylece üçlü, Ferman’dan kurtulmak için kendi planlarını işletmeye başlarlar. Ferman ise Aslan ve Babür’ü birbirine kırdıracaktır. Bedri’nin iki gün sonra evleneceğini öğrenen Babür, Bedri’ye büyük bir hamle yapar. Bu hamle, her şeyin fitilini ateşleyecektir. Tüm aile üyeleri birbirinden habersiz kendi planlarını işletirken Cihan, Ferman’ı yakalamayı başarır. Şimdi Aslan’la birlikte Ferman’ı konuşturmaları gerekmektedir. Ancak işleri hiç de kolay değildir. Sürpriz bir isim, Ferman’ı konuşturma yolculuğunda anahtar rol oynayacaktır. Ve büyük gün sonunda gelip çatar. Bedri ve Yağmur görkemli bir düğünle marinada dünya evine girerken Ferman, yarım kalan işini tamamlamak üzere harekete geçer. Acaba “Soykan Düğünü Laneti” bir kez daha baş gösterecek midir?

Show tv Aile 30. bölüm izle

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Aile dizisi oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ -Aslan Soykan
Serenay Sarıkaya - Devin Akın
Nur Sürer - Hülya Soykan
Nejat İşler - Cihan Soykan
Canan Ergüder - Leyla Soykan Sayıcı
Levent Ülgen - İbrahim Soykan

AİLE YENİ BÖLÜM İZLE SHOW TV

Aile dizisinin Show TV'de 30 Ocak günü yayınlanan 30. bölümünü ( Aile 30. bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

AİLE 30. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ