Adım Farah 27. Bölüm İzle Full FOX TV Adım Farah yeni bölüm tek parça izle! Adım Farah final bölümü izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Adım Farah FOX Dizi Haberleri
Adım Farah 27. Bölüm İzle Full FOX TV Adım Farah yeni bölüm tek parça izle! Adım Farah final bölümü izle

Adım Farah dizisinin yirmi yedinci bölümü 30 Aralık 2023 Cumartesi günü FOX TV'de yayınlandı. Adım Farah'ın 27. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Adım Farah 27. Bölüm izle.

FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi Adım Farah'in 27. bölümü 30 Aralık günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde sevilerek izlenen dizi Adım Farah'ın yirmi yedinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte fox tv Adım Farah 27. bölüm izle dizi izle linki.

ADIM FARAH 26. BÖLÜMDE NE OLDU?

Tüm çabasına rağmen Mehmet ve diğer polislerin kıskacından kurtulamayan Tahir’in abisiyle yüzleşmekten başka çaresi kalmamıştır. Aradığı suçlunun Tahir olduğunu öğrenen Mehmet’in dünyası başına yıkılır. Mehmet, Tahir’i emniyete götürdüğü sırada gerçekleşen sürpriz bir ziyaret ile iki kardeş arasındaki gerilim beklenmedik bir boyuta taşınır.

Diğer yandan Orhan’ın kurduğu sistem sayesinde yakalanmaktan son anda kurtulan Farah, Behnam’ın kendini yakma pahasına kalkıştığı son büyük hamlesini öğrenir. Farah, Bade ve Gönül’le birlikte bunu engellemek için bir plan yapar.

Farah’ın kusursuz bir şekilde ilerleyen planı Tahir’in Orhan’la çalıştığını öğrenmesiyle birlikte bir kaosa dönüşür. Farah ve Tahir düştükleri bu karmaşık durumdan kurtulmak için kafa kafaya verip bir çözüm yolu arar.

Tüm bu kaosu sona erdirmenin tek yolu Behnam’la gerçekleştirecekleri son bir hesaplaşmadan geçer. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Behnam’ın ise pes etmeye niyeti yoktur.

fox tv Adım Farah 27. bölüm izle

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

ADIM FARAH DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adım Farah dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Adım Farah dizisinde renkli görüntüler oluştu.

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM İZLE

Adım Farah dizisinin FOX TV'de 30 Aralık günü yayınlanan 27. bölümünü (Adım Farah 27. bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ADIM FARAH 27. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Global TV