93 yaşındaki Clint Eastwood'dan yeni film müjdesi

Haber Merkezi
Kültür Sanat haberleri
93 yaşındaki Clint Eastwood'dan yeni film müjdesi

Ünlü oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood ilerleyen yaşına rağmen çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Clint Eastwood yeni bir filmin yönetmenliğini üstlendiğini açıkladı.

Hollywood'un yaşayan efsanesi Clint Eastwood, son filmi olan "Juror 2" üzerinde çalışıyor. 93 yaşındaki sanatçı, Sergio Leone imzalı Western filmleriyle yıldızlaşan oyunculuk kariyerine 1970'lerden itibaren yönetmenlik de ekledi.

Eastwood'un son filmi olarak düşünülen "Juror 2", bir cinayet davasında kurbanın ölümünde jüri üyesinin rolünü mercek altına alıyor. Başrollerde Nicholas Hoult ve Toni Collette'in yer alacağı film, jüri üyesinin içsel çatışmalarını ve adalet sistemine olan güvenini sorguluyor.

Yönetmenlik kariyerinde "Unforgiven", "Gran Torino", "Mystic River", "Million Dollar Baby" gibi birçok önemli filme imza atan Eastwood'un son eseri, ilerleyen yaşına rağmen sağlıklı ve dinç görünüyor.

93 yaşındaki Clint Eastwood'dan yeni film müjdesi - Resim : 1

Eastwood, iki kez En İyi Yönetmen Oscar'ını kazandı. 1993'te "Unforgiven" ve 2005'te "Million Dollar Baby" ile bu prestijli ödülü aldı.