7. Engelsiz Filmler Festivali'nde "Anons" ile "Sibel"e çifte ödül

7. Engelsiz Filmler Festivali'nde "Anons" ile "Sibel"e çifte ödül

7. Engelsiz Filmler Festivali'nde dün ödül gecesiydi. Goethe-Institut Ankara'da düzenlenen törende En İyi Film Anons'un oldu. Film, yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun'a da En İyi Yönetmen Ödülü'nü getirdi.

Bu yıl 7. düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali'nde Engelsiz Yarışma'nın kazananları, Goethe-Institut Ankara'da düzenlenen törende ödüllerine kavuştu. 

Anons ve Sibel filmleri geceden çifte ödülle ayrıldı. Mahmut Fazıl Coşkun'un senaryosunu Ercan Kesal ile kaleme aldığı, başrollerinde Ali Seçkiner Alıcı, Tarhan Karagöz, Murat Kılıç ve Şencan Güleryüz'ün olduğu Anons, En İyi Film seçildi. Türkiye'nin yakın tarihine bir bakış atan film, ayrıca yönetmeni Coşkun'a En İyi Yönetmen Ödülü'nü getirdi. 

7. Engelsiz Filmler Festivali'nde "Anons" ile "Sibel"e çifte ödül - Resim : 1

Damla Sönmez ile Erkan Kolçak Köstendil'in başrollerini üstlendiği, Çağla Zencirci ile Guillaume Giovanetti'nin yönettiği Sibel filmiyse, hem En İyi Senaryo hem de Seyirci Özel Ödülü'ne layık görüldü. 

7. Engelsiz Filmler Festivali'nde "Anons" ile "Sibel"e çifte ödül - Resim : 2

7 Ekim'de İstanbul'da başlayan, ardından Eskişehir, oradan da Ankara'ya geçen Engelsiz Filmler Festivali, bugün sona erecek...

Engelsiz Filmler Festivali anons