60 yıllık Beatles perukları satışa çıkıyor

Haber Merkezi
Kültür Sanat haberleri
60 yıllık Beatles perukları satışa çıkıyor

Unutulmaz müzik grubu Beatles'ın 1964 yılından kalma eski bir peruğu, ABD'de düzenlenecek bir müzayede satışa sunulacak.

ABD merkezli Heritage Auctions'ın düzenlediği müzayedede, satıldığı dönemde oldukça popüler olan ve orijinal ambalajında yer alan bir Beatles peruğu yeni alıcısıyla kavuşmayı bekliyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, 1964 yılında 134 TL (3.99 dolar) satılan ürünün üst kısmında Beatles üyelerinin her birinin portreleri yer alıyor ve fiyatı 33.500 TL'ye (1.000 dolar) kadar çıkabiliyor. Peruğun ambalajında, "Bu tek / Orijinal / Beatle Peruk ve Her Baş Boyutuna Uygun" ifadesi yer alıyor.

Heritage Auctions'ın Müzik Hatıraları direktörü 73 yaşındaki Garry Shrum, "Perukların çoğu paketlerinden çıkarılıp her yerdeki Beatle hayranları tarafından takıldı. Paketin içinde, sağlam ve koparılmamış bir tane bulmak nadiren gördüğümüz bir şey" dedi.

60 yıllık Beatles perukları satışa çıkıyor - Resim : 1

Kimliği belirsiz göndericinin Londra'dan bir Fab Four hayranı olduğunu belirtirken "Paketin içindeki tüy yumağının", "insanlar onu aptalca bulduğu için hak ettiği saygıyı görmediğini" de sözlerine ekledi.

Müzayede pazar günü gerçekleşecek.