3. Karagöz Festivali yarın başlıyor

Karagöz Derneği tarafından İstanbul Rumeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen İstanbul Karagöz Festivali yarın başlıyor. 30 Kasım'a kadar çeşitli etkinliklerle sürecek festival, İstanbul'un beş ilçesinde çocuklar ve gençlerle buluşacak.

14-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 3. Karagöz Festivali'nin hedefi, 10 yıl önce UNESCO tarafından "somut olmayan kültürel miras" olarak tescil edilmiş Karagöz sanatını daha görünür kılmak ve tüm renklerini seyirciyle buluşturmak.

Festival kapsamında gösteriler, atölyeler, söyleşiler, seminer ve sergi etkinlikleri gerçekleştirilecek. Çocuklara özel açılış, yarın Sultanbeyli Belediyesi İstanbulensis Gençlik Merkezi'nde. 

3. Karagöz Festivali yarın başlıyor - Resim : 1

18 Kasım Pazartesi günüyse İstanbul Rumeli Üniversitesi ve Beyoğlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek törenle, festival ödülleri verilecek.

Karagöz Festivali'nin merkez etkinlikleri, İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin Haliç Yerleşkesi'nde düzenlenecek. Seyirciler Sultanbeyli, Üsküdar, Beykoz, Ümraniye, Esenler ilçelerinde ve Yapı Kredi Kültür Sanat'ta etkinlikleri takip edebilecek..

Karagöz Hacivat festival