Zonguldak'ta kan donduran vahşet: Annesi ve anneannesini öldürüp, ceset parçalarını camdan attı

Zonguldak Gündem haberleri

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kan donduran bir olayı yaşandı. Rabia Çataklı, uyuyan annesi Şeyda Çataklı ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı. Vahşetin detayları da ortaya çıktı.

Kan donduran olay , saat 04.00 sıralarında Devrek İlçesi Çaydeğirmeni beldesindeki evde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Rabia Çataklı (31), annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkuyu’ya (77) uyurken bıçakla saldırdı.

Çataklı, annesi ve anneannesini bıçakladıktan sonra cesetlerinden parçalar keserek camdan dışarı fırlattı. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, dairenin kapısını kırarak eve girdiklerinde Rabia Çataklı'yı elinde bıçakla yakaladı.

Anne Şeyda Çataklı ile anneanne Medine Küçükkuyu'nun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Rabia Çataklı ise gözaltına alındı.

Medine Küçükkuyu'nun iki gün önce kızının evine ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirlerine sarılırken, jandarma ekipleri incelemeyi sürdürdü. Ceset parçalarının da atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve kumanya görüldü. 

Zonguldak'ta kan donduran vahşet: Annesi ve anneannesini öldürüp, ceset parçalarını camdan attı - Resim : 1

CESET PARÇALARI SOKAKTAN TOPLANDI

Rabia Ç. gözaltına alınırken, anne ve anneannesinin cesedine ait parçalar toplanarak tabuta konuldu. Cesetler otopsi için adli tıpa kaldırıldı. Katil zanlısının jandarmadaki sorgusu sürüyor.

 TUTUKLANDI

Rabia Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

CİNAYET ANINDA SELA, SORGUDA TEKBİR

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, Rabia Ç.'nin cinayet anında evde sela okuduğunu belirledi. Gözaltına alınan Rabia Ç.'nin ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi.

SERÇE PARMAĞINI KOPARIP YUTTU

Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi'ne götürülen Rabia Ç.'nin, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttuğu öğrenildi.

Kaynak: Ajanslar

zonguldak kan donduran olay Devrek ilçesi