Yüz yüze eğitim başlıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu

Yüz yüze eğitim başlıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir programda "Yüz yüze eğitim başlayacak mı?" sorusuna "İnşallah yüz yüze eğitim olacak. Dün akşam bakanım ile konuyu görüştük" yanıtını verdi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında geçtiğimiz dönem uzaktan eğitim alan milyonlarca öğrenci okullarına kavuşacakları tarih için geri sayıma başladı.

Bu kapsamda 2021 yaz tatilinin sonuna yaklaşırken "Okullar ne zaman açılacak?" soruları da gündeme taşındı. Konuyla ilgili olarak Bakanlık tarafından bir açıklama yapılmış ve yüz yüze eğitimin başlangıç tarihi için Eylül ayı işaret edilmişti. Peki, Bu yıl okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Yüz yüze eğitimin tarihi belli oldu mu?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında milyonlarca öğrencinin merakla beklediği, 'Yüz yüze eğitim başlayacak mı?' sorusuna yanıt verdi.

Erdoğan, "İnşallah yüz yüze eğitim olacak. Dün akşam bakanım ile konuyu görüştük. Yüz yüze eğitimi başlatacağız ve yavrularımız öğretmenleri ile çalışmaya başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

ilkokul cumhurbaşkanı erdoğan son dakika Yüz Yüze Eğitim