Yunus Dönertaş kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Fenomen Yunus Dönertaş hayatı

haberler
Yunus Dönertaş kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Fenomen Yunus Dönertaş hayatı

Sokak röportajında tanınan ve fenomen olan Yunus Dönertaş, 2021 yılından beri kayıptı. Önceki gün ne yazık ki bulunan kemik parçalarının Dönertaş'a ait olduğu tespit edildi. Peki, Yunus Dönertaş kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte, Yunus Dönertaş'ın hayatı hakkında bilgiler...

Yunus Dönertaş, adını sokak röportajında söylemiş olduğu 'Ama kafamız nasıl güzel' sözleri ile geniş kitlelere duyurmuştu. Videosu sosyal medyada milyonlarca kez izlenilmiş ve binlerce de paylaşılmıştı. Bir süredir kayıp olan Dönertaş'a ait kemik parçaları önceki gün bulundu. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Yunus Dönertaş'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatmış durumda. Ünlü fenomenin ölüm nedeni ise şimdilik bilinmiyor.

YUNUS DÖNERTAŞ KİMDİR?

Yunus Dönertaş, 1979 yılında Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2012 senesinde babasını kaybetmesinden sonra ailesi ile çeşitli sorunlar yaşayan Dönertaş, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde evsiz olarak yaşamını sürdürüyordu. Sonrasında, Sarı Mikrofon isimli programın 2017 tarihinde bir sokak röportajında mikrofon uzattığı Yunus Demirtaş, 'Ama kafamız nasıl güzel' sözlerini kullanmasından sonra sosyal medyada konu olmuştu.

Yunus Dönertaş neden vefat etti

Zaman zaman sosyal medyasında paylaşımlarda bulunan Dönertaş, son olarak 2 Temmuz 2021 tarihinde hastaneden bir fotoğraf paylaşmıştı. 2021 senesinden beri kendisinden haber alınamayan Yunus Dönertaş'ın ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu. Dönertaş maalesef Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 42 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ardındaki sebep ile ilgili soruşturmalar devam ediyor.

YUNUS DÖNERTAŞ NASIL ÖLDÜ?

Çorlu'nun Zafer Mahallesi'ndeki TEMA Piknik Alanı'nda geçen yıl ağustos ayında koyun otlatan çoban, kafatası ve kemikleri görünce polise haber verdi, ihbar üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, insana ait olduğu ifade edilen kafatası ve 3 kemiğin yanında iç çamaşırı da buldu. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kafatası ve kemikler, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kemiklerin 15 Temmuz 2021 tarihinde ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan, sokak röportajında 'Kafamız nasıl güzel' sözleriyle tanınan Yunus Dönertaş'a ait olduğu tespit edildi.

Kaynak: Haber Global TV

yunus dönertaş kimdir