YRP eski genel sekreterinden flaş iddialar! "Fatih Erbakan'ın etrafı kuşatıldı"

HABER GLOBAL TV
Yeniden Refah Partisi FETÖ

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu, ayrıldığı partisinin AK Parti'ye muhalefet etmeye çalıştığını söyledi. Partideki FETÖ iddialarıyla ilgili de konuşan Pamukçu, "Bu kişiler AK Parti'den intikam almaya çalışıyor" dedi.

"Kurucu ilkelerinden uzaklaştı" diyerek Yeniden Refah'tan istifa eden Suat Pamukçu Haber Global yayınına katıldı, eski partisini eleştirdi.

Pamukçu, Yeniden Refah Partisi'ndeki FETÖ iddialarıyla ilgili de konuştu. Partide hala FETÖ'cülerin olabileceğini söyledi. Genel başkan Fatih Erbakan'ın etrafının sarıldığını ifade eden Suat Pamukçu, "İşin vahameti şudur; Bunların asıl hedefleri bir intikam almak. Erbakan'ın kendisi değil ama çevresinde var kuşatma var orada bunu ben 1 yıl önceki ittifak görüşmeleri sırasında da hissettim. Seçimden sonra hala onların etkisinin giderek yoğunlaştığını gördüm yönetim kademelerinde de var" şeklinde konuştu.

"SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM"

Pamukçu genel başkan Fatih Erbakan'ı da uyardığını ancak bir sonuç alamadığını da söyledi, "Basında çıkan bilgiler var bizzat kendilerinin ifade ettiği hususlar var dolayısıyla 'bunlardan uzak durmak gerekiyor' diye söyledim ama dediğim gibi sadece dinledi. Baktım ki burda bir ittifak halinde seçime ittifakla girmemek diye bir anlayış var. Ben 'O zaman susma hakkımı kullanıyorum' dedim." açıklamasında bulundu.