Yozgat'ta cezaevi firarisi plakaları değiştirirken yakayı ele verdi

Yozgat
Yozgat'ta cezaevi firarisi plakaları değiştirirken yakayı ele verdi

Yozgat'ta çaldığı araç ile Çorum'un Sungurlu ilçesine gelen cezaevi firarisi, bıraktığı otomobilin plakasını başka bir otomobile takmaya çalışırken yakalandı.

Yozgat'ta cezaevi firarisi bir kişi ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, Yozgat Açık Cezaevi'nden firar eden B.A., Yozgat'tan çaldığı bir otomobil ile Çorum’un Sungurlu ilçesine geldi. Çalıntı otonun plakalarını sökerek terk eden B.A., daha sonra Sungurlu'da bir başka otomobil çalarak terk ettiği diğer aracın plakalarını bu araca taktı. Polisin durumu fark etmesi üzerine yaşanan kovalamacada kaza yapan firari hırsız koşarak kaçmayı başardı.

Firari hırsızın Yozgat’tan çalınan otomobil yediemin oto parkına çekilirken, plakalarını değiştirerek Sungurlu'dan çaldığı otomobil ise sahibine teslim edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda açık kimliği belirlenen B.A. adlı firari hırsız, polis ekipleri tarafından bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan adli işlemlerin ardından mevcutlu olarak adliyeye sevk edilen B.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Kaynak: İHA

Yozgat Yozgat son dakika haberleri