Yolda kalan engelli kadının sözleri yürek dağladı: 'Yolda kaldım kimse istemiyor, size ne kötülük yaptım?'

Kocaeli engelli

Fiziksel engelli kadın akülü arabası bozulunca yolda kaldı. Çaresizce beklerken söyledikleri herkesi ağlattı. 'Engelli olduğum için almıyorsunuz beni. Ben ne yaptım size? Ne kötülük yaptım?'

Kocaeli'de fiziksel engelli kadın, D-100 kara yolunda seyir halindeyken akülü tekerlekli sandalyesinin bir tekerleğinin kırılmasıyla yolda mahsur kaldı. Korku dolu gözlerle ve çaresizce yaşadığı mağduriyeti anlatan yaşlı kadın, "Engelliyim diye kimse istemiyor beni" dedi.

"Beni kimse istemiyor, kimse eve almıyor"

Başından geçenleri anlatan Güler A., "Yolda kaldım, arabam bozuldu. Beni kimse istemiyor. Beni kimse evine almıyor. Engelli olduğum için almıyorsunuz beni. Ben ne yaptım size? Ne kötülük yaptım? Hiçbiri beni eve almıyor. Hiçbir kızım istemiyor. Evlat bunu yapmaz. Lütfen beni alın evinize. Ben kimseye kötülük yapmadım. Kimseye bir şey yapmadım. Benden ne istiyorsunuz? Ne kötülük yaptım ben size? Bütün Türkiye sesimi duysun. Sadece engelli olan ben değilim. Bu dünyada engelli olan kişiler de var. Ben böyle olmasını istemezdim. Benim E-5’lerde ne işim var? Kimse annesini, babasını kapı önüne bırakmasın. O anneler sizi 9 ay karnında taşıyor. Sizi bu dünyaya getirenler anne, babadır. Kimse annesini, babasını bırakmasın. Ben böyle olmasını istemezdim. Kimse istemezdi" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Kocaeli engelli kadın